Через конфлікт з хуліганом загинув 34-річний чернівчанин

20.10.2014

Співробітникам міліції надійшло повідомлення про смерть чоловіка. Внаслідок завданих  тяжких травм чернівчанин помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Сімейна пара разом зі своїми друзями стояла біля одного з магазинів в Чернівцях. Раптом до них підійшов нетверезий чоловік та почав відверто чіплятись до жінок. Один з чоловіків спробував мирно втихомирити нахабу. Однак вони не порозумілися, спалахнув конфлікт. П’яний зухвалець вдарив чернівчанина, в результаті чого останній впав на землю, вдарився головою об асфальт та втратив свідомість. Поки друзі потерпілого викликали швидку, зловмисник зник. На жаль, 34-річний постраждалий помер на шляху до лікарні. Тіло померлого направлено на судову медичну експертизу.

Однак співробітники міліції оперативно прибули на місце події та викрили кривдника по «гарячих слідах». Правоохоронці затримали зловмисника відповідно до вимог ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 40-річний мешканець міста Чернівці, раніше не судимий.

За даним фактом слідчими Шевченківського райвідділу відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – позбавлення волі  на  строк  від  семи  до  десяти років. Триває слідство. Інформує СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи