Пікет підприємців і їхня зустріч із мером. Цілий відеозапис скандалу

10.10.2014

Коментарі
  • Мені цікаво,що пообіцяли цим шановним підприємцям, ” власники” ринку, що вони так рвуть одне місце? Чому вони не розповідають , що вже декілька років платять цим ділкам, все чорним налом. І всі ці роки стояли в болоті і ходили в пакетик в туалет, який потім викидали на могили. Аж цього року “хазяї ” нарешті виклали плитку і зробили туалет і то після того ,як базаром стала цікавитися мерія. Я розумію ,що збирати по 6-7 тисяч щодня в карман , це дуже добре. Але я рахую , що платити податки мають всі! Я не розумію ,чому місто має віддавати свої землі ,та щей тим проти кого боролися .

  • Я не зрозуміла до чого тут Яценюк ? Ми самі мера вибирали. Я згідна з Танею , може вже доста все в часні руки роздавати? У нас скоро нічого комунального не залишиться . Я вам скажу , лише те , що знаю точно. Брешуть власники , вони там уже 3 роки , як мінімум. Хазяїн – друг Михайлишина. І за цей час вони там грошей заробили – мам не горюй! Хай всі кричать на наш Калинівський ринок, але в місті все майже роблять з його коштів.

  • Наивная вы наша, ну зачем ?
    Яценюк и Бурбак учились в одном классе.
    Федорук , Бурбак , Каспрук – не разлей вода.
    Дружба – это очень хорошо , это поддержка.

  • Поскольку я знаю на Калинке все работники получают зарплату официально и денег в бюджет идет тоже не мало , а частные рынки копейки платят в бюджет и работники получают зарплату в конвертах. И с этим не поспоришь.

  • Шановне панство, я не настільки наївна ,як ви думаєте . Про всю цю дружбу я знаю. І не являюсь фанатом наших чиновників. Просто я категорично проти передачі земель в частні володіння . Зробіть там комунальний ринок, з інфраструктурою, з офіційними зарплатами, з ринковим збором . Хай тоді люди ,які так відстоювали інтереси власників, не позволяють дурити місто. Не дають гроші без чека!

    • Ти що, дура, на тій ділянці МАЙНО Бук ТБ, ЯК ТАМ ЗРОБИТИ КОМУНАЛЬНИЙ ринок ?

  • Чекі потрібні , але якщо ми почнемо землю
    заводи фабрики повертати в комунальну власність,
    то буде великий майдан.

  • До чого тут це? Тут не потрібно забирати , земля комунальна! Приміщення у них ніхто не забирає. Ви від того , що злі на владу , сплутали все до купи.

    • Згідно ст 120 Земельного кодексу, та 377 Цивільного кодексу міська рада ЗОБОВ’ЯЗАНА надати цю земельну ділянку в оренду !

  • Взгляните на жизнь шире.
    Не на владу ми злі, а на себе , на наше життя,
    що ми вибираємо людей , які не можуть
    покращити життя міста.
    Колись заводи , фабрики та вся земля були комунальні. У нас є на руках різні папери ,
    що ми маємо право на якусь частку державної
    власності. А що з того?

  • Не знаю хто мій опонент,але я з вами згідна. Але це не той випадок. Якби ці добродії, 2 роки не збирали гроші ліваком , я би теж була на їх боці. Чому вони не зробили документи , а потім не почали збирати гроші? Їм не давали? Да вони лише після зміни влади зашуршали , бо зрозуміли , що їх “криша” зараз “не удел “. Я взагалі рахую, що ними мала займатися прокуратура. Де гроші ,які збирали 2-3 роки. І хай люди не триндять ,що не платили . Платили ! І навіть не цікавилися кому і куда ідуть гроші . І щоб ви знали , ті , що сами більше кричали , просто куплені Бук ТБ . Повірьте , я знаю , що говорю!

  • Все у нас робилось ліваком не 3 роки , а 23.
    Поезд ушёл.
    Ну, ці гроші поступлять в бюджет міста , хто
    узнає, куди вони підуть , мабуть , на рекламу :
    Голосуйте за мене чи на сплату ефірного часу.

  • Ну , ну , що за настрій ? Їм тільки цього і треба , щоб ми махнули на все рукою. Мол , що ми можемо? Хай ,сволочі,щось роблять для міста . Хай мер тужиться! А ні , то через 1,5 року вибори, тоді і подивимося .

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи