Роман Ванзуряк просить заборонити зйомки російської стрічки у Чернівецькій області

18.09.2014

У листі до голови  Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, керівник обласної виконавчої влади висловив невдоволення з приводу проведення зйомок російської воєнно-історичної драми «За законами воєнного часу», що здійснюються на замовлення російського телеканалу ОРТ.

Одну з ролей у фільмі виконує відомий російський актор Олександр Панкратов-Чорний, котрий виступив на підтримку військової агресії президента Російської Федерації В.Путіна щодо України, тим самим виступивши проти українського народу, – зазначається у листі.

На думку Романа Ванзуряка, проведення зйомок зазначеного кінофільму за участю апологета путінського режиму, у час, коли в Україні триває неоголошена війна з російськими окупантами і щодня гинуть українські військові, виборюючи ціною власного життя незалежність України та її територіальну цілісність, є неприпустимим.

Роман Ванзуряк висловив переконання в тому, що подібні кінематографічні проекти спрямовані на маніпуляцію свідомістю людей, перекручення історичних фактів та введення в оману широких верств населення, інформує прес-служба Чернівецької ОДА.

Коментарі
  • Журнализдам: спасайте губернатора от позора )))) Какая дура раздает советы гВанзуряку?! )))) Объясните дуракам и дурепам: ГОЛОВА НАЦРАДИ З ПИТАНЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ТА РАДІОМОВЛЕННЯ не имеет никакого отношения к кино ! ))))))))))))

  • C таким же успехом губернатор может обратиться к Папе Римскому )))))))

    Господи, и когда от дураков Украина очистится ?!?!?! ((((( Страну в хлам разносят придурки (((( Воистину : все наши беды от дураков и невежд….

  • Манипуляция сознанием людей, перекручивание исторических фактов и т.д. – это укр сми!!! Не позорьте себя и страну!!!! В мире и так к украинцам отношение как к прокаженным!!!

    • В першу чергу, пропоную заборонити російський газ в Україні, й опалювати дровами, підтримуєте?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини