Двоє чернівчан запобігли крадіжці

05.09.2014

До Шевченківського райвідділу міліції зателефонував чоловік та повідомив, що двоє молодиків намагаються обікрасти автомобіль. Не гаючи ні хвилини, слідчо-оперативна група виїхала на місце виклику. І якраз поспіли, щоб перегородити шлях втечі одного із зловмисників, повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Як з’ясувалося, чернівчанин помітив двох підозрілих хлопців, котрі вешталися неподалік будинку, в якому він проживає. І чуття чоловіка не підвело. Коли вони підійшли до припаркованого авто, він одразу викликав міліцію. В цей момент на балкон вийшла власниця автомобіля. І на свої очі побачила, як ці молодики розбивають вікно і залазять всередину. Жінка почала лементувати, зловмисник злякалися і почали тікати. Очевидець кинувся за одним із них. Якраз і під’їхали міліціонери.

Спіймавши одного, правоохоронці почали випитувати у нього, де ж інший. Він всіляко вигороджував товариша. Казав, що лише нещодавно познайомились. Але маючи немалий досвід у спілкуванні зі зловмисниками, міліціонери йому не повірили. І хлопець таки розповів, що напарник може знаходитися в одному із розважальних закладів міста. Працівники райвідділу поїхали на вказане місце і почали шукати втікача. Як виявилося, той заховався … у туалеті. Щоправда, фантазії хлопцю не бракувало. Він на одній із кабінок почепив табличку «Ремонт» та закрився у ній. Але це не допомогло сховатися від правоохоронців. Вони викрили молодика та запросили до райвідділу для з’ясування усіх обставин події.

Відомо, що хлопцям – 22 і 28 років. Вони мешканці сіл Сторожинецькогорайону. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 15, 185 (Замах на злочин, Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини