Ярослав Кушнірик звернувся до до міністра оборони

04.09.2014

1386066548_dsc_5788_2За рішенням міського Центру допомоги військовим та їх родинам голова Центру, секретар міської ради Ярослав Кушнірик звернувся до Міністра оборони України Валерія Гелетея із проханням надати офіційну інформацію щодо забезпечення військових, які мобілізовані для несення служби в зоні АТО, бронежилетами та кевларовими касками.

«У всеукраїнських та місцевих ЗМІ уповноважені представники Міністерства Оборони, обласні військові комісари озвучують інформацію про те, що усі військовослужбовці, які призвані в ході мобілізації, перед відправкою для несення служби в зону АТО, будуть 100% забезпечені засобами захисту – бронежилетами і кевларовими касками.

Проте від командирів підрозділів, безпосередньо від військовослужбовців, які проходять підготовку, а також тих, хто вже перебуває в зоні АТО, надходить інформація, що вони не забезпечені засобами захисту, що сприяє формуванню недовіри до армії, появі панічних настроїв серед населення, викликає тривогу у рідних військовослужбовців.Вони вимагають від місцевих органів влади вжити термінових заходів для забезпечення вояків бронежилетами», – йдеться у зверненні.

З метою ефективного використання коштів, які на волонтерських засадах залучаються для допомоги українській армії, надійного захисту військовослужбовців та об’єктивного інформування їх рідних про об’єктивний стан речей міський Центр просить Міністра оборони України Валерія Гелетея надати офіційну інформацію щодо забезпечення військових, які мобілізовані для несення служби в зоні АТО, бронежилетами та кевларовими касками.

Коментарі
  • НА ЗЛОДІЇ ШАПКА ГОРИТЬ.

    Хотіли у міській раді, як завжди через відкати, трохи відмити грошенят. Не вийшло. Тепер шукають крайніх у міністерстві оборони.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини