Буковинець видурював у пенсіонерів гроші

01.09.2014

Собі в жертви чоловік обирав літніх сусідів, адже таким чином він зміг «давити на жалість» та випрошувати кошти.

Спершу зловмисник пішов скаржитися на життя до 62-річної сусідки. Вінжалісливо розповів жінці, що скоро зима, в будинку холодно і йому терміново потрібно купити обігрівач. Але грошей в нього немає, тож доведеться мерзнути. Добросердечна жінка пожаліла чоловіка та позичила йому 800 гривень, аби той купив собі конвектор. Звісно, бабуся чекала, що сусід поверне гроші, але марно.

Ще 1200 гривень чоловік видурив у 93-річного дідуся. Йому зловмисник розповів, що не може жити без пилососа та електропили. Старенький сусід теж не залишив в біді «бідного та нещасного» і двічі віддав йому по 600 гривень, – розповів начальник Кельменецького райвідділу АндрійП’ятницький.

Звісно, ніяких побутових приладів зловмисник не купив. Всі гроші він старанно пропив та прогуляв. А так як ніде не працює, то й повертати їх позичальникам не було звідки.

Тож тепер чоловікові доведеться відповідати за свої вчинки. І, зауважимо, що вже не вперше. Адже він раніше був судимий. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини