Правоохоронці Буковини шукають і знаходять Інтернет-піратів

28.08.2014

Як повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, на території області продовжується проведення оперативно-профілактичної операції під умовною назвою «Пірати». Основна її мета – виявлення протиправних діянь у сфері охорони авторських і суміжних прав з використанням Всесвітньої павутини та телекомунікаційних мереж.

Працівниками відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС області в ході проведення досудового розслідування по кримінальному провадженню, відкритого за ч.2 ст. 176 (Порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України припинено функціонування в мережі веб-ресурсу, на якому розміщувались та незаконно розповсюджувались аудіовізуальні твори, авторські права на які належать іноземній компанії “Twentieth Century Fox Film Corporation”. Достовірно встановлено, що зазначений ресурс створив та адміністрував мешканець обласного центру.

На даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1,2 ст. 176 (Порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України. Матеріали справи буде скеровано до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини