Яценюківський “розкол” у Батьківщині. Аваков пояснив, а ми розтлумачимо

27.08.2014

defaultМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков має неабиякий публіцистичний хист.  Десятки рядків свого посту у Фейсбуці сьогодні він присвятив розколу на Політраді ВО “Батьківщина”, про те, як любить він соратників. Суть справи, для тих, хто не в курсі. Частина членів Во “Батьківщина” вваджає, що треба йти в опозицію. а частина вирішила залишитися партією влади(зокрема, Арсеній Петрович і сам Аваков). Арсен Аваков вважає, що це не зіпсує стосунків і натякає на те, що усі члени політради керувалися суто високими поривами. Цитата з Фейсбук-сторінки міністра Авакова:

 “Ну да ничего – важно для меня и, думаю, для процесса. Быть честным. Я честен.. Перед голосованием, один мой товарищ бросил мне в запале – «ты не можешь голосовать, ты министр».. – и я поднялся, попрощался и ушел. Потому, что не хочу ругаться, потому, что их люблю – и пусть им будет комфортно(…)

 Кто ушел? Турчинов, Яценюк, Аваков, Денисова, Петренко, Гриневич, Головко, Матейченко, Пашинский, Парубий, Пышный, Бурбак, Хмиль, Апостол, Емец, Лунченко..

 Что дальше? Будем отстаивать строить Украину – свободную и счастливую. Пусть из разных позиций, но вместе!”

 Так ось про високу мотивацію. Кидається в очі, що більшість тих, хто вирішив залишитися у владі, власне мають зараз посади у владі же(про це Аваков не згадує), і взагалі давно знайомі буковинцям обличчя.

Ті, хто не мають посаду, йдуть в опозицію. От і все. Якось просто все влаштовано у нашому політичному світі. Дуже просто. Але п. Арсен весь у складних відчуттях.

 ПС. До речі, щось  про п.  Федорука забули у пості Авакова. А ми не забули.  Невже зайняв самостійну позицію)))) Ой

Коментарі
  • Те кто наживались на войне ! Партия войны – одноклассники и дружки Яценюка!

  • Турчинов, Яценюк, Аваков, Денисова, Петренко, Гриневич, Головко, Матейченко, Пашинский, Парубий, Пышный, Бурбак, Хмиль, Апостол, Емец, Лунченко – МАРОДЕРИ !!!!!!

  • ВОНИ ЗДАЛИ КРИМ!!!
    одне хабарне лайно ! яценюк бурбак пашинський…….. сЦикуни! корупціонери! хабарники! злочинці!

  • шикарные видео синхрон подобрали в этом ролике – как смешно сейчас звучат те слова Кобевка, который, кстати, родом с задроченной Коломыи.

  • Отгадайте загадку : три партии за два года ?

    Ответ : Яценюк, Бурбак, Пышный, Фищук, Каспук, Ватаманюк ( ФЗ, Батьківщина, Солидарность )

  • первая мишень в Черновцах где? гомосек сережа лазарев,ты в АТО или в жопе у яйценюха ? отзовись ! ))))

  • “…катастрофы, которые угрожают человечеству, стали бы делом рук самого человечества и что упорная воля всех людей может их предотвратить.”

  • Бот “Елена” превращает ваш сайт из серьезного политического в кухонную болтовню домохозяек. Всем понятно что ее работа убить политический вес сайта.
    Пользы в ее троллинге нет.
    Подобная работа приведет к тому,что ваш сайт перестанут посещать и тем более комментировать.

    Обычно таких ботов нанимают конкуренты. Впереди выборы

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини