Особливості столичного склерозу Максима Бурбака(про що забув міністр)

11.08.2014

_DSC0095Після того, як Максим Бурбак змінив депутатське крісло на міністерське, він став нечастим гостем на рідній Буковині. Воно й не дивно – розвиток інфраструктури країни понад усе.  Втім, пана Бурбака все ж бачать частіше, аніж народних обранців Федорука та Фищука, які взагалі зникли з поля зору виборця. Втім, зараз літо. Краєвиди прекрасні і без депутатів. Вони без них навіть кращі.
А міністр Бурбак дав сьогодні прес-конференцію в адміністрації. Видимої вагомої причини відвідин рідного краю не було. Тож, припускаємо, що міністр приїхав щось “порєшати”. Або ще щось більш тривіальне, сімейне.
Прес-конференція   розпочалася із, майже, непомітним запізненням. У своїй вступній промові Максим Юрійович був небагатослівний. Сказав, що коштів в бюджеті обмаль, ремонти доріг будуть лише ямковими, а його турбує тимчасовий міст у Маршинцях з яким треба наводити лад, аби між районами було нормальне сполучення. Ну це ж не нагода для панського візиту, чи не так? А
Коротше, почав нуднувато міністр.  Вже подумалося, чи не втратив колишню легкість:

Однак, далі Максима Юрійовича звично понесло на опозиційній хвилі:
«Я хочу побачити план ремонту вулиці Богдана Хмельницького. Я хочу звернутися до правоохоронних органів, аби вони зясували, чому ремонт розпочали без затвердженого плану. Розрили вулицю, а хтось піарився перед виборами 2012 року. І тепер страждають люди».

Прізвищ міністр не називав, але, зрозуміло, що натякнув на колишнього секретаря міськради Віталія Михайлішина. Ну, між іншим, півроку Максим Юрійович не згадував ані про вул Хмельницького, ані про Михйалішина. А тут згадав. Яка причина? А причина, очевидно, у тому, що вул. Богдана Хмельницького, яку обіцяв відремонтувати Олексій Павлович у своїй передвиборчій локшині, яку роздавав охоче направо й наліво на чомусь розлогі вуха виборців, у цьому році відремонтована не буде. А може й у наступному.

А наш народ вірить революційним демократам, як незайманка першому професійному альфонсу. Яка потім ще довго стискатиме дешеву хусточку, подаровану кавалером, взамін на всю її власність, дивиться за небокрай, згадуючи, який він був “прєлєсний”. Якби не борці за все хороше проти усього поганого, то у бюджеті були б нині гроші, і, відповідно, вул. Хмельницького вже функціонувала, як траспортна артерія. А так, будемо чекати поки знайдуть усіх винуватців і ворогів. Від цього завжди легшає. Дурням. Максим Юрійович про це чудово знає і успішно цим користається.
До речі, у міністра Бурбака, правда, щось із пам’яттю. Вже вдруге некультурні чернівецькі журналісти запитують у Максима Юрійовича, яка у нього зарплата, і вдруге він відповідає із затрудненням. Таке відчуття, що боїться у пастку якусь потрапити і назвати якусь неправильну цифру. Горить на роботі, і у зарплатну відомість нема часу заглянути. Суми не цікавлять? Такі.

Максим Юрійович рушив далі: до проблеми багатостраждального чернівецького аеропорту. По-перше, зясувалося, що злітна смуга, яку Олексій Павлович Каспрук обіцяв здати мало не у червні, і такою терміновістю і пояснював високу ціну тендеру. Так ось смуга досі, можна сказати , в тій же позиції.  Літати ніхто не збирається. І взагалі, здається, Чернівці носяться із цим аеропортом, як із писаною торбою. Максим Юрійович геніально перевів стрілки за ситуацію з Каспрука на депутатів міськради. Мовляв, це вони нехороші люди проголосували за те, щоб виділити 6 мільйонів гривень на ремонт смуги. А тепер казначейство грошей не дає. Фірма-підрядник обігових коштів, аби ремонтувати смугу у борг, не має, тож тепер на ній не техніка працює, а кульбабки на летовищі ростуть, як соняхи.

В цілому громадськість залишилася задоволеною конференцією. Вірить кожному слову. Ловить кожне слово.
І якось все сплуталося. Хто винен? Каспрук чи попередники. Але не треба забувати, що   тендер відбувся вже при новій владі. Тому кришити не золотий, а новий демократичний батон Максим Юрійович може лише на нових чільників Ратуші. Але не робить цього. І кришить куди попало.

Ще з місяць тому, він сам неполіткоректно зазначав у гнівному листі, що на тендері вкрали, як мінімум, 600 тисяч гривень. Звісно, нарвався сьогодні і на конкретне запитання, хто взяв ці кошти. Однак, українського міністра важко збити за пантелику, і взагалі збити.. Тому що міністри в Україні більш проходимі, аніж танки харківського заводу. Тож Максим Юрійович у своєму стилі відповів з дитячою простотою: я не брав. Все як у старому анекдоті про те, хто взяв Бастилію.
Цікаво, що міністр досі діє абсолютно за опозиційною звичкою: він  задає питання. А він же влада, вже відповіді треба давати, конкретними справами, а не пошуками ворогів народу. Теж про се забув. А це головне.

Дісталося на горіхи і Сокирянському району. Виявляється міністра інфраструктури досі цікавить, хто нагрів руки на виділенні 60 мільонів гривень на будівництво районного будинку культури, та на закупівлі обладнання для районної лікарні. Стара любов не забувається.

Тему дверей будівлі ОДА, які потрощили під час штурму, і які Бурбак обіцяв встановити власним коштом, теж не оминули. Винним у тому, що їх встановлювали так довго Максим Юрійович зробив Михайла Папієва. За словами міністра двері можна було просто відремонтувати, але нехороший колишній губернатор, аби витрусити з нього більше грошей, наполіг, щоб це була реставрація(на наш погляд досить слушно) Відповідно, і час затягнувся, і коштувало це дорожче. Двері потягнули триста тисяч, Так що, як повідомив міністр, доведеться долучитися і деяким народним депутатам. Тому що як ламати, то гуртом, а як реставрувати, то Максим Юрійович. З Маловажного із друзяками, що візьмеш, окрім заліковок та фанатських шарфиків, та й запевняє, невинний він. А ось Іон Мунтян, кажуть, пухкі ручки прикладував до австрійських дверей під час штурму  і так затято.  Великого революційного темпераменту чоловік, виявилося. А за задоволення треба платити, і не тільки ошуканим українським громадянам. Які платять завжди.

Тож про пана Іона не забудьте, Максиме Юрійовичу, з Вашою то пам’яттю.
Автори: Захар Подкидишев, Андрій Струм

Коментарі
  • Улицу Б.Хмельницкого раскопал и бросил Михайлишин. Министр хочет чтобы правоохранительные разобрались в причинах. Всё логично.
    Понятно, что автору данного опуса обидно, если “демократический батон” будут крошить “куда попало”, а если кАнкретнА, то на его “кореша” Михайлишина.

    Кроме того, автор считает ремонт улицы Б. Хмельницкого “передвиборчею локшиною Каспрука”, но почему-то быстро забыл, что ремонты нескольких улиц были сначала “передвиборчею локшиною” Михайлишина, которая до сих пор висит у избирателей на “розлогих вухах”.
    Где теперь ваш радетель за город Михайлишин? Что, всё? Здулся? Уже ни за что не переживает?

  • Елена а вы все пьете? У вас лицо опухло от алкоголя. Даже больше чем у Бурбака . Женский алкоголизм не излечим, писательница.

  • Да , да , во всём виноват Михайлишин, Янукович.
    Да ладно вам, повторять свою мантру.
    Их уже 8 месяцев нет .
    Михайлишина сняли – он уступил дорогу молодым
    патриотам. Всё прекрасно в державе.

  • Запьёшь тут с вами, делов понаворочили,
    а разгребать кто будет.

  • Сначала не поняла почему это решили, что я дама в жёлтом с опухшим лицом, а потом ещё раз глянула на фото)))))))))))))
    Теперь понятно.
    Ну да, конечно, против Михайлишина в вашем представлении может написать только кто-то из фронта змин.

    А то, что я проходя по Энтузиастов, каждый раз ломая ноги, поминаю “злим тихим” бывшего очильника и могу написать о своём недоволстве вам не приходило в голову ? Моя знакомая, ярая любительница партии регионов, к удивлению, не проголосовала за Михайлишина потому, что живёт на Богдана Хм. Ну вы понимаете))))))

  • А то , что на Богдана 100
    лет не было капитального ремонта , и при больших
    ливнях всё топило , вода могучим потоком
    лила вниз к вокзалу , нанося огромный ущерб.
    Конечно, темпы не устраивают, народ не доволен,
    но ведь трубы всё равно надо было поменять.
    Не проголосовала. И кому она плохо сделала?

  • Нет, конечно. ПРОТИВ могут писать все, а вот ЗА нынешних пишут только идиоты и те кто на зарплате, писательница )))))
    Кстати, а почему начали ремонт на Богдана Хмельницкого?

  • Выяснилось, что с санкциями против РФ по газу Яценюк по обыкновению по заячьи петлял, завтра жду кульбит. В этом вся его сущность, потому что он по другому вести дела не умеет. Т.е. в начале петли, петли, а потом отскок и прыгает дальше, есть правда одно но – если охотник грамотный он может расставить силки, а вот тут уже своими прыжками Кровавый Кроль сам себя и загонит в ловушку. С газом не вышло, выйдет с чем то еще, интересно кто его шкурку снимет первым – европейцы, когда узнают уровень финансовых махинаций или русские, когда будут судить за АТО, думаю в США он сбежать не успеет.

  • Такие, как Елена не пьют, они упиваются другим.
    И потом для дамы с опухшим лицом у неё
    достаточно ясное мышление , хотя несколько искривлённое , спишем это на жизнь.

  • Елена, вы считаете себя умной? ))) вы ТРОЛЛЬ ,тупой жирный и лживый ))) Цитируем ваши перлы:

    “Улицу Б.Хмельницкого раскопал и бросил Михайлишин” – трололо. А факты можно, дама в желтом? )))

    “Министр хочет чтобы правоохранительные разобрались в причинах. Всё логично” – трололо )))
    “Министр”…. дама в желтом, этого лживого и наглого тупого балбеса кроме холуев НИ ОДИН НОРМАЛЬНЫЙ ЧЕЛ не называет министром. ))) чувака скоро с яйценюхом судить будут а вы все в танке )))

    ремонты нескольких улиц были сначала “передвиборчею локшиною” Михайлишина, которая до сих пор висит у избирателей на “розлогих вухах”. – трололо ))) список в студию дама в желтом )))

  • Где теперь ваш радетель за город Михайлишин? Что, всё? Здулся? Уже ни за что не переживает? –

    трололо ))) пиздеть не мешки ворочать ))) куриная память у елены? а может она думает что у всех куриная? )))

    боже мой какая тупая овца эта “елена” )))

  • кто нанимал студентов в ратушу “Михайлишина в отставку”? не ваш “менистр” бурбачина? не ваш алканавт ппингвин?

  • кто нанимал наркоманок лесбиянок с гопниками алкашами которые ломались в двери Михайлишину?

  • кто нанимал конченых журнализдов молодого быковинца и писял в газетенках и соцсетях – Михайлишина в отставку?

  • разве не холуи пелехи,кабылюки, и прочая гнилая шваль пиздела на Михайлишина за концерты ? за Різдвяне Містечко? детские площадки?

  • ну и ГДЕ ВАШИ концерты ?! где ваши площадки для детей?! где ремонт улиц?!

  • Поскользнулся, упал, потерял сознание, очнулся,доллар-12 сказав:

    Поломала ногу – виноват Михайлишин, ни дворники,
    ни обувь, ни скользкие подошвы.
    И проклинает за это Михайлишина.
    И знакомая за него не проголосовала , а кому она
    плохо сделала, пусть поцелует теперь доллар
    в жопу. И эти люди претендует на умников и умниц? Тоскливо от таких “умников”.

  • Михайлишин виноват! ))) Писяй с каломойским пиз..ят бабки а елены…. (цензура)

  • Я стараюсь не обращать внимания на бензин по 16 грн и на курс доллара в 12,9… а еще на то, что милиция теперь не берет трубку, ну, и, что по городу ходят вооруженные люди. И гопники, так много гопников что-то, но я не обращаю внимания. Вчера читал, как на знакомую с ее ребенком, из моей френдленты напал какой-то чел.
    А вот что мне нравится, так это то, что в магазине, скупившись на 200 грн, я уже могу не брать пакет, все вмещается в руки.
    Но больше всего, мне нравится, что сохранили стабильность.
    Я не эксперт, конечно, как многие из Вас, и не претендую, у меня просто вопрос: мы уже добились, чего добивались или еще нет?

  • Да, бурление. Не обижайте, Елену, Юрий, она -искренний человек. Спросите лучше, любит ли она мужчин. кого именно))) Что ее раздражает в мужчинах и тп. А вам бы только обидеть

  • А так пораспрашиваете и о душе узнаете чужой. Интересно ведь. Вот я думаю, Елене найти кавалера трудно, кажутся они ей плоскими, она-то умна, но, а характер у нее чертовски трудный, прямолинейный, крутой.

  • Умереть не встать, поломала ногу – виноват Михайлишин,
    Елена, а кого нам проклинать за доллар 13 гривен?

  • И вот разом это два недостатка. С одной стороны – прямолинейна, да кому ж это нравится, а с другой стороны – многим интересуется, ппытается докопаться. И вот надо ей как-то неординарность воплотить. А как? Вот вопрос. Через мужчину:. Непросто найти подходящего. В чем-то свой талант проявить? Так это надо по-мужски взяться за дело. И это тяжело. Так что ситуация непростая. Но мне нарвится – люблю сложных людей. Но Елене, думаю, какой-то правильной червоточинки не хватает, слишком любит быть хорошей. Но, и эгоистка, конечно из-за этого, не в пыль тебя не поставит, если что-то не так. А это тяжело

  • ЕЁ ИЗ МУЖИКОВ НИКТО НЕ ВЫДЕРЖИТ, ЕСЛИ УЖ СОВСЕМ ПОДКАБЛУЧНИК, ТАК ОНА ЖЕ С ПРЕТЕНЗИЯМИ,
    САМА НЕ ЗАХОЧЕТ.
    Вцепилась в того Михайлишина мёртвой хваткой, чего спрашивается, что не хватает современности,
    за которую она так орала.

  • Ну и Елена, конечно, уж простит меня дама в желтом, довольно молода. Старые кошки не играют. Еще открыта, любопытна, восприимчива. Еще не ушла в свой мирок, как в нору. Но удачу ей трудно будет поймать. Да она и ловить не станет. Из гордости

  • А старые коты играют? Женщина сохраняет желание и возможность до конца.
    А у мужиков желание есть, а возможностей нет,
    так выпьем за то, чтобы у всех совпадали
    желания и возможности.

  • Какие все идиоты на этом сайте. Видно, больше негде дурь свою показать Один краше другого. О чем пишут, сами не понимает, лишь бы попиз..ть. Кто такая Елена, 007, дама в желтом, Юрий еще куча каких то ботов? вы для кого это все пишите? сами для себя? ну тогда это действительно очень интересно. Ваш адрес – Мусоргского,2 . Ничего конкретного, умного, ну даже смешного, к сожалению нет в ваших текстах, переписке, короче пиздеже. Жаль, хотелось на ночь что то почитать прикольное. В который раз понимаю. что этот сранный сайт больше читать никогда не буду . Особенно на ночь. Как профессор Преображенский не читал советских газет. И никому не советовал. Но вы вряд ли знаете, о ком и о чем я говорю, убогие вы боты.

  • А ..я понял. Половину текста в комментах пишет тупая Милла. Было б странно, чтоб она писала грамотно и по сути. Ну не дал Бог ума. Только грудь пышную и таки да, очень аппетитную. Все. Больше ничего. Хотя и этого много для нее. Ну а в интеллекте проблемка нерешаемая. Жаль.

    • такой высер могла написать обиженная вишневская или каримова. скорее вторая ))) ГЫ )))

  • Дорогой Абырвалг Валерий Максимович. Мой твоя не панимай! Ты себя-то читал? )))

    ….”Какие все идиоты на этом сайте——-вы для кого это все пишите?——–Жаль, хотелось на ночь что то почитать прикольное—– —-В который раз (!!!:))) понимаю . что этот сранный (странный или сраный?!) сайт больше читать никогда не буду——–Особенно на ночь……

    Абырвалг Валерий Максимович плакал, кололся, но продолжал грызть кактус…
    дурья твоя башка, народ ржет с тупого пиздливого Бурбака ))) И это министр?! ГЫ !!! ))) только конченый козел мог сделать такого удода министром ))) ГЫ !!! ))))

  • И профессор Преображенский ошибался , делая
    Шарикова. Но видно этот подлец успел оставить
    потомство – вот и появился Валерий М.
    А доктор Борменталь читал газеты, и это ему не мешало оставаться человеком.

  • Ваш коммент – наглядное пособие , как отвлечь внимание от таких персон , которые и привели нас к доллару по 13, включая вас.

  • Когда природа оставляет прореху в чьем – нибудь уме, она обычно замазывает её толстым слоем самодовольства.

  • А жители на Ул. Энтузиастов знали про свою канализационную систему ? Почему так долго делают? И куда потрачено деньги? Когда разрыли ,оказалось что все просто стекает под дома. Это вопросы к Федоруку , как так строили без канализаций .

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини