Роман Ванзуряк відвідав приватне підприємство «Мітакс», яке шитиме форму для військових. Форма коштуватиме від 200 до 300 гривень

31.07.2014

Сьогодні, 30 липня, голова обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк відвідав приватне підприємство «Мітакс» в м. Новодністровськ, яке займається пошиттям одягу, зокрема робочого та форменого. Підприємство виготовляло свою продукцію для управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, охоронної фірми «Лігор», а також для публічного акціонерного товариства «ЕК Чернівціобленерго». У виробництві задіяні майже 40 працівників.

Як відзначив генеральний директор приватного підприємства Ігор Манаскуров, у зв’язку з військовими діями на Сході держави нещодавно було налагоджено виробництво камуфляжного одягу. «Чернівецький обласний військовий комісаріат вже закуповував у нас теплі камуфляжні куртки для потреб буковинських вояків, – зазначив Ігор Манаскуров. – Окрім цього, ми виготовляли для військових футболки, розвантажувальні жилети, формені костюми з камуфляжної тканини та кепки. Тож у разі потреби наше підприємство готове виконати державне замовлення на виробництво партії військового одягу». Керівник додав, що середня вартість такого камуфляжного одягу складає від 200 до 300 гривень. Нині підприємство також  активно співпрацює з представниками волонтерських організацій краю.

dsc_0014_14 dsc_0025_9 dsc_0019_10

.

Коментарі
  • У Ванзряка на руках роспорядження на участь в бойових операціях в Українському війску на сході. А тому нічого шлятись по підприємствах, робити вигляд співчуваючого воякам! Рибака за руку і на фронт!!!

  • Докерувались, немає кому поглазєть як шиються костюми, аж губернатор має цим займатись. Щось нагадує анекдот про бацьку Лукашенка, як той в телефонному режимі допомога переберати бульбу.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи