Повідомили кількість буковинців, яких мобілізують

30.07.2014

У вівторок, 29 липня в обласному військовому комісаріаті роз’яснили, скільки буковинців буде мобілізовано в рамках проведення третьої хвилі мобілізації.

Про це під час брифінгу розповів військовий комісар області Віталій Чурай

Він повідомив, що для укомплектування Чернівецького прикордонного загону з нашої області повинні призвати близько 500 військовозобов’язаних.

– Ми уже почали оповіщення військовозобов’язаних з метою прибуття їх для проходження медичної огляду, – повідомляє слова комісара molbuk.ua. – Після проходження медичного огляду, професійно-психологічного відбору вони будуть повернуті на укомплектування 31-го прикордонного загону.

До нас також звернулось керівництво високомобільних десантних військ, а я відповідно звертаюсь до громадян, хто хоче проходити військову службу в цих військах може звертатись до військових комісаріатів. Тому що на базі 80-ї аеромобільної бригади (місто Львів) створюється навчальний центр для підготовки тих, хто хоче проходити військову службу у високомобільних десантних військах.

Тут треба сказати, що під час проведення цієї хвилі мобілізації усі військовослужбовці будуть направлені у навчальні підрозділи військових частин, де з ними буде проведена підготовка від 20 до 50 діб залежно від посади і військово-облікової спеціальності. Лише після цього їх забезпечать повністю матеріально-технічним майном, необхідними засобами захисту і в разі потреби будуть направлені для виконання завдань, в тому числі, можливо, і в зону АТО, – повідомив обласний військовий комісар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи