Потерпілих під час січневих сутичок під Чернівецькою ОДА просять звернутися в прокуратуру

29.07.2014

Прокуратура Чернівецької області продовжує розслідування сутичок біля “будинку з левами” 24 січня цього року. Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться слідчим відділом прокуратури Чернівецької області за фактом заподіяння тілесних ушкоджень громадянам під час сутичок в січні 2014 року біля приміщення Чернівецької ОДА (м.Чернівці, вул. Грушевського,1).

Особи, які отримали тілесні ушкодження під час сутичок, в тому числі з правоохоронними органами, боячись їх притягнення до кримінальної відповідальності, не надавали анкетні дані. Тому слідством не встановлено імен всіх потерпілих та винних. У зв`язку із чим, прокуратура просить всіх громадян, яким були заподіяні телесні ушкодження, звернутись до слідчого відділу прокуратури Чернівецької області за адресою м.Чернівці, вул. М.Кордуби, 21, для визнання їх потерпілими та встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушень.

Коментарі
  • Ми всі постраждали, ще більше обніщали, неспокій в державі, гинуть люди, поранених багато, душі наші плачуть , не видно посмішок на обличчях людей.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини