На Буковині розблоковано останню дорогу. Три версії подій

29.07.2014

Інформаційна агенція “Районінфо” повідомляє, що  останнім звільнили проїзд у с. Маршинці., де вчора побували голова Чернівецької ОДА Р. Ванзуряк та начальник обласної міліції В. Сухарєв. До речі, у понеділок ввечері у Маршинцях вибухнув скандал, після того, як до маршинецьких пікетувальників прибула команда з “новоселицького майдану”.  Районінфо передає, що “громаду” рятувала міліція. бо був ризик фізичної розправи.

vimage11-389x320В цілому ж  голова Чернівецької ОДА Р.С. Ванзуряк побував майже на усіх заблокованих дорогах, і звітував ввечері такими словами: “Підсумки дня наступні: Зустрівся з усіма групами протестувальників. Є діалог. Лукавці, Коровія, Остриця, Припруття,Бояни, Маршинці,Мамалига . Домовились про поступки – вони створюють ініціативні групи, ми спільно відпрацьовуємо всі проблемні питання (наскільки це може зробити обласна влада). Чи важко було спілкуватись? Важко! Чи розблокують дороги? Зранку побачимо! Навіть, якщо розблокують – нам ще з цими ініціативними групами працювати і працювати. Ситуація досі вибухонебезпечна. Але головне – ми знайшли точки дотику”.

Голова обласної ВО Батьківщина Іван Мунтян, як  відомо, наділений “неабияким” даром слова, подав свою версію подій.

16538Ось що написали у у його прес-службі: “Як повідомляє голова обласної організації партії ВО «Батьківщина», депутат обласної ради, керівник фракції «За Батьківщину» Іван Мунтян, щойно дорога в с. Коровія Глибоцького району, яка була перекрита, розблокована. Іван Мунтян особисто долучився до переконання пікетувальників у тому, щоб вони дозволили проїзд автівкам і фурам. Йому це вдалося”

Пасаж Мунтяна про перемогу  прокоментував губернатор:“Приколісти в прес-службі у однієї партії…

vimage1А, ще ж і Олексій Коломієць взяв заслугу на себе, як передає агенція “Букньюс”:

За словами координатора Автомайдану на Буковині Олексія Коломійця, з самого початку перекриття автодоріг окремими громадянами він сам і його товариші постійно моніторили ситуацію на транспортних магістралях області, контактували з представниками влади і правоохоронних органів. Відтак вживали заходів для розблокування доріг. Активісти Автомайдану спілкувалися з громадянами, переконували звільнити дороги, наводили аргументи.

А там де слова не допомогли, вирішили застосувати нетрадиційний метод боротьби з цим лихом. З’ясувавши, що мешканці села Волока, які одними з перших почали перекривати дороги для решти водіїв, самі дістаються до Чернівців іншими шляхами, автомайданівці заблокували проїзд для самих блокувальників.

– На відміну від блокувальників ми пропускали тих, кому конче треба було проїхати, – зізнається координатор Автомайдану на Буковині. – Бо знаємо, що таке для водія-дальнобійника, який везе рибу, затримка в дорозі. Він до кінця життя не розрахується з власником за зіпсутий не з його вини товар. Чи коли йдеться про потребу терміново доставити хвору дитину в лікарню. Але для вихідців з Волоки дорогу ми надійно перекрили.

І несподіваний спосіб боротьби з блокуванням автодоріг виявився на диво дієвим. Вже незабаром проїзд біля села Коровія Глибоцького району був відкритим

Очевидно, ще будуть версії.  Н

Коментарі
  • Коломієць сміється над горем матерів, над народним
    горем, бумірангом все повернеться до нього.

  • А якщо Волоку з Градів підсмалити?

    Коли тут була румунська влада, то забирала українців на СВОЇ війни, не питаючи. То чому зараз румуни розумніші від усіх?

    Треба податковій ретельно попрацювати з кожним румуном.

  • Якщо Волоку з градів підсмалити , то румуни їх будуть захищати.
    Крим налогів не платить, схід теж, а ти хочеш,
    щоб ще Волока не платила, то ми будемо в трубі.

  • З такої злості і ненависті діла не буде. Розумний технолог запустив розбрат, а дурний люд повівся….. Дурні українці, на жаль

  • А румунів скоріше можна побачити в Румунії, ніж в Донбасі. А простим людям не треба вестись на цю дурну технологію : РАЗДЄЛЯЙ І ВЛАСТВУЙ.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини