Депутат Козлова пообіцяла “замовити” Бешлея

25.07.2014

beshlejdefaultПозачергова сесія міськради, присвячена  бронежилетам так-сяк набрала кворум. Хоча питання, погодьтеся, цікаве.  І заслуговує більшої уваги. Під час обговорення в особливо гарячій точці, коли депутат Володимир Бешлей хотів продемонструвати, як виглядає чернівецький бронежилет на людині нормальної комплекції, депутат Козлова спочатку зажадала відправити Бешлея на передову, а потім її юридичний мозок придумав легітимну процедуру))), вона  пообіцяла написати листа у військомат із проханням щодо Бешлея, якого, на її думку треба негайно відправити на фронт.  Зауважимо, що Кобевко, який нещодавно виступив з аналогічною пропозицією,  принаймні хотів, щоб Бешлей поїхав до Сторожинця, а не на Схід.  Це суттєва різниця.  Все ж таки жінки(деякі) набагато безжалісніші…. до чоловіків.  А друге зауваження, без Бешлея на сесіях стало б зовсім нудно. Усім нині все подобається, як завжди. Повернення застійних часів.  Скоро буде чути політ мухи у сесійній залі. Гарячий молодий Бешлей заважає спати жінці середнього віку. Але не треба бути таким жорстоким. Навіщо ж одразу це категоричне:  “Вова – под пулі, умрі”. Гуманність прикрашає. Для жінки це мало б бути немаловажним. На фото: комісар Козлова роздумує, кого послати під кулі. А щось є в цьому обличчі. Чи не так?

Коментарі
  • А що ця сепаратистка, ФСБ-шниця й агент путіна, яка ЖОДНОГО СЛОВА УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ НЕ ГОВОРИТЬ, досі робить у міській раді????

  • Гарячий молодий Бешлей заважає спати жінці середнього віку.

    автором гарно сказано, бо так воно і є

    хоча на цю рАсЕйскА язикову дурепу яка сІльнО лЮбІт рОдІну, ніхто уваги і не звиртає, але ж погодьтеся їй місце у барделі, а не в сесійній залі

  • На рахунок безжалісності жінок – вже мовчали б, жалісні ви наші. Журналісти-чоловіки цього сайту особливо полюбляють без джентельменських церемоній скидати гімно на жінок. У хід іде усе – і фото в непривабливому ракусі, і акцент на фізіологічних особливостях жінок. А потім ховаються разом з Бешлеєм за спідниці, щоб не йти на передову. Для Бешлея передова – це перед жінки.

  • Козлова – москалька і Прозоровський – громадянин румуніі – дві особи в раді, які говорять ВИКЛЮЧНО МОСКАЛЬСКОЮ мовою

  • Та ви шо??? Тоді беру свої слова назад. Якщо це правда, тоді справді його місце біля Ляшка. В політику зараз йдуть тільки п…си, (і як сексуальна орієнтація, і як моральна).

  • “Для Бешлея передова – перед жінки…”. Принаймні у такій війні щось народжується, На відміну від того бруду і крові, в яку увігнали країну “начальнички” Козлової

  • Козлова не адекватная , не (цензура) баба! Ее место не в раде и даже не на (цензура) , старовата . Ей в дурдом прямой наводкой. (цензура, цензура, цензура)
    Від редакції: Коля, пишіть ввічливіше))) Не беріть дурні приклади.

  • Козлова состоит на учете в психдиспансере. Справку с диагнозом поставили когда Козлова занималась криминальной деятельностью. Козлова занималась левым оформлением украденных машин и аферами с недвижимостью. Крышевал ее бывший супруг Игорь.

  • Є таке російське слово “стерва”, це – про Козлову, якій справді місце не у міській раді. Хабарниця, хамка, і ще багато епітетів можна привести. Щоправда, у нинішньому складі міськради вона така, на жаль, не одна. Серед депутатів важко знайти когось справді чесного і порядного. Очевидно маємо те, що заслуговуємо, яка більшість виборців у місті, така і міська рада, і немає на те ради…

  • До речі “бывший супруг Игорь” – працівник прокуратури і цим все сказано.

    • Да, так и есть. Игорь сделал так чтобы она не села.На нее были уголовные дела.Собирались лишить лицензии нотариуса. Откупились
      Эта аферистка многим людям принесла горя.

    • о! ещё один нарисовался! А ну давайте, кто ещё пару “ласковых” напишет? Покажите, на что способны “мужики” против женщины, сидя в кустах!

  • Женщина ? Это вы кого женщиной назвали? Настоящая женщина это хорошая мать , жена , ласковая , вежливая , терпеливая …. Там этим и не пахнет .

  • Молодец Некозлова ! Следующего любовника не будет , разве что заплатишь , в паспорт загляни свой Некозлова .

  • Говорят, что сплетники, осуждая человека, забирают его грехи. Так что можно жить спокойно!

  • ЧТОБЫ ЗАБРАТЬ ВСЕ ТВОИ ГРЕХИ , НУЖЕН ЦЕЛЫЙ
    ВЗВОД СПЛЕТНИКОВ. А ЗДЕСЬ ПОКА НЕ ВИДНО
    НИ ОДНОГО , ВСЁ СКАЗАННОЕ – ПРАВДА.

  • Правильно, обижаться на правду не стоит, надо
    делать выводы и становиться человеком.

  • Нарешті всі в міськраді ПРОЗРІЛИ, побачивши продемонстрований “броннік” – майку з лівою неякісною пластиною!…, який був продемонсрований сьогодні в сесійній залі. Ще й за 4700!!! Та за такі гроші можна зо 5 таких майок з такою шуфлею всередині придбати! Каспрук сам сьогодні заявив, що він ще в п’ятницю, перед відправкою їх на схід, знав про жахливу якість цих “експонатів”. Чим особисто ВИКАЗАВ себе! Команда Олексія Павловича Каспрука, ви дуже сильно підставили свого шефа, придбавши це і відмивши на цьому п’ятикратний відкат! Ви почали писати нову сторінку в його автобіографії: Початок його Кінця(карьєри)!

  • Повтор…
    Нарешті всі в міськраді ПРОЗРІЛИ, побачивши продемонстрований “броннік” – майку з лівою неякісною пластиною!…, який був продемонсрований сьогодні в сесійній залі. Ще й за 4700!!! Та за такі гроші можна зо 5 таких майок з такою шуфлею всередині придбати! Каспрук сам сьогодні заявив, що він ще в п’ятницю, перед відправкою їх на схід, знав про жахливу якість цих “експонатів”. Чим особисто ВИКАЗАВ себе! Команда Олексія Павловича Каспрука, ви дуже сильно підставили свого шефа, придбавши це і відмивши на цьому п’ятикратний відкат! Ви почали писати нову сторінку в його автобіографії: Початок його Кінця(карьєри)!

  • Знайдіть одну відміннісь між:
    1) Ганна Герман;
    2) Наталия Козлова.

    Відповідь: друга не володіє державною мовою! Навіть української абетки не знає…
    P.s. Не місце таким Українофобкам в органих влади взагалі!
    А тим більше в Міській Раді!

  • Хотіли ФАЙНО запіаритись… А вийшло навпаки: відмили купу бюджетних грошей, обісрались, впали обличчям в бруд, зганьбившись перед ВСІМА ЧЕРНІВЧАНАМИ! (перед бійцями АТО, їхніми матерями, дружинами та дітьми)!
    ГАНЬБА ЦІЙ владі! Чекайте третьго майдану в Чернівцях! Це не погроза, а інформація для роздумів на майбутнє…

  • слушай овца, давно тебя хотел спросить. тебя совесть не мучает? вот ты всю жизнь воровала, аферы крутила, конченым ворам уродам подпеваешь… скажи ты по ночам спокойно спишь? тебе никогда мысль в голову не приходила что рано или поздно ты плохо кончишь… тебе уже сколько лет? семьи нет,детей нет… кому ты нужна? в зеркало смотрелась? шею свою видишь? правда не шея а кожа шарпея? ну так ты подумай на досуге над своей жизнью.

  • Бачиш, Козлова, яку ти маєш репутацію, жодні пліткарі не потрібні, знають тебе як облуплену. Тому сиділа б тихо і не тринділа.

  • Нужно не допустить что б в новой раде были такие как Козлова,хамка! Ужас, стыд!!!

  • этот помоечный сайт и дальше в своем духе. Обгадить женщину, обосрать всех, кто не с ними. Возьмите свой “секс”символ бешлея и пиздуйте спать. А то пацаненок уже устал каждый день на себя жилеты примерять, уже как то смешно даже, столько килограмм перетаскал на своих тщедушных плечиках, так в камеры заглядывал, так красовался. Голливуд плачет за тобой Володя, подумай, это шанс. А так прозябаешь в Черновцах, все тебя (кроме таких же уродов как ты с проминя и таймса) считают ублюдком и тварью. Хотя с жилетами ты может и прав, но душа твоя гнилая и сам ты плохо закончишь свою такую жалкую карьеру.

  • Если б не таймс и проминь вы бы и дальше воровали на всем, на аэропорту, на бронежилетах, на палатках на рынке, всех кобылюков при кормили и грабите город. Может хватит уже

  • Козлова и Вата будут всю каденцию ходить по судам по квартире Бешлея ))))))))))))))

  • (цензура, цензура, цензура)Такие как Козлова позорят всех депутатов. Каспрук, тебе не стыдно за своего члена команды?
    Від редакції: просимо утримуватися від нецензурних слів, та надто особистих звинувачень.

  • Этот сайт – лишь ЗЕРКАЛО ВАШЕЙ ПОМОЕЧНОЙ ЖИЗНИ. УГУ, в ЭТОМ ТЫ ПРАВ.
    А Бешлею – уважуха.

  • Подивився на жінку Василя Продана та зрозумів чому він так палко кохає молодих дівчаток.

  • А Михуйлишин не відстає. Його дружина така красуня, що одружився він з нею після її другої вагітності. А @бе все одно Алінку Гаєвську. Донька Гаєвська соковита.

  • Цей клоун молодий любить тільки лупцувати жінок. Як натерпілась його лупцування жінка колишня бідолаха. Він садомазохист.

  • И Оксана , и жена Михайлишина – классные, не надо
    завидовать, ещё неизвестно какая у тебя чувиха.
    А кто не любуется и не любит молодых,
    на то и красота, чтобы ею любоваться.
    Не к чему придраться , так уже на жён
    перескочили.

  • слушай овца, давно тебя хотел спросить. тебя совесть не мучает? вот ты всю жизнь воровала, аферы крутила, конченым ворам уродам подпеваешь… скажи ты по ночам спокойно спишь? тебе никогда мысль в голову не приходила что рано или поздно ты плохо кончишь… тебе уже сколько лет? семьи нет,детей нет… кому ты нужна? в зеркало смотрелась? шею свою видишь? правда не шея а кожа шарпея? ну так ты подумай на досуге над своей жизнью.

  • овца не пиши у себя в фейсбуке что ты приведешь к бешлею или михайлишину бойцов АТО. )))) ваша свора ссыкунов конченых вместе с кулявлобом ссыт в штаны и прячется за чужими спинами. посмотри на Пелеха . чувак от повестки уже сбежал в Болгарию.))))) такие вы все стадо конченых ублюдков и воров. вы мародеры.
    а ты старая овца подумай лучше о себе. )))) если в Черновцах начнется война, тебя повесят одной из первых на столбе. будешь висеть перед своим офисом с табличкой воровка. стоянку на гайдара которую ты украла у города у тебя заберут.

  • Для возможности публиковать такие комменты, собственно, и создан этот сайт, мЭстная политическая борьба не предполагает реверансов. Все средства хороши.

  • а ты думала все в черновцах продажные как зарайский? ты посмотри на своих козлов))) ссыкуны только в интернете борзые а в жизни фуфло

  • Пелех ссыкун уже от повесток убежал в болгарию. кабылюк щербина с
    сут в штаны и бегают от военкомата.засрайский сына прячет Буркут маразматик тоже сына отказывает.))))) ну и кто вы? )))) вы пыль.говно на подошвах. вам скоро вешаться))))

  • Почитав этот сайт, впечатление что в гавне искупался. Какие вы все убогие там. Злые, трусливые, подлые. Ужас. Фу, дрянь.

    • на себя посмотри придурок. )))) или ты думал что народ вас поддерживает? вы в своем виртуальном мире живете. дрочите на своих страничках друг на дружку. а потом хлоп ! а что это такое почему народ на меня положил?

  • народ на улицы вышел чтобы своих детей в мясорубку не давать. а вы что о них пишете козлы ссыкливые? или вы думали что будете лапшу людям вешать а сами воровать и воровать? нет так не будет. скоро вас отстреливать начнут. увидиш

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини