Чернівецький Центр обслуговування платників відзначає другу річницю

15.07.2014

Сьогодні  свою другу річницю з дня відкриття відзначає Центр обслуговування платників податків, що діє при ДПІ  у м. Чернівцях.  Створення сервісної служби задля спрощення процедур отримання адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг, перехід на новий рівень партнерських відносин з бізнесом, створення комфортних умов для кожного платника податків – ось ті чинники, що стали підґрунтям функціонування ЦОПу.

              «З відкриттям Центру чернівчани отримали один функціонуючий осередок, де мають можливість подати звітність, залишити вхідну кореспонденцію, ознайомитись з новинами законодавства, отримати реквізити рахунків, довідки, безкоштовні бланки документів та зразки їх заповнення, друковану продукцію роз’яснювального характеру, консультації, практичну допомогу, а також безкоштовно отримати ключі електронного цифрового підпису», – зазначив начальник ДПІ у м. Чернівцях Ярослав Городенський.  Протягом першго півріччя 2014 року загальна кількість послуг наданих у ЦОПі ДПІ у м. Чернівцях складає  196,2 тисячі, з них: консультаційних – 2663; інформаційних – 1466; адміністративних – 14087 та біля 178 тисяч  інших послуг.

«Статистика свідчить про високу якість та інтенсивність роботи Центру. На сьогодні відповідно до щоденної інформації, що відображається в програмі зчитування відвідувачів, з початку цього року  ЦОП у ДПІ у  м. Чернівцях  відвідало  203 357 платників. Приємно відмітити, що скарг на роботу податківців від чернівчан не надходило. Але всі наші зусилля і в подальшому будуть спрямовані на підвищення якості обслуговування  платників,» – підкреслив Ярослав Доринович.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях гостинно запрошує платників податків скористатись послугами Центру та  висловлювати свої побажання щодо розширення діапазону податкових послуг. Пропозиції просимо направляти на адресу: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-А; також можна скористатись скринькою, яка знаходиться при вході до Центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини