У Чернівцях відбудеться сьома церемонія відзначення лідерів економічного розвитку міста «Визнання – 2013»

24.04.2014

25 квітня о 1500 у приміщенні Чернівецької міської ради (каб. 105) відбудеться сьома урочиста церемонія відзначення переможців і лауреатів акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання – 2013».

Акцію «Визнання» запроваджено з метою сприяння економічному розвитку міста, виявлення кращих практик і позитивних тенденцій у найрізноманітніших галузях економіки, створення позитивного іміджу підприємствам, підвищення конкурентноздатності місцевої продукції та послуг.

17 квітня відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможців акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання – 2013». До складу конкурсної комісії ввійшли представники бізнесових структур, громадських організацій, Чернівецької торгово-промислової палати, управління Національного банку України в Чернівецькій області, Державної податкової інспекції в м. Чернівцях Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області, депутати та керівники виконавчих органів міської ради.

Конкурсною комісією було проведено оцінювання номінантів Акції відповідно до раніше затверджених критеріїв та визначено переможців та лауреатів у таких номінаціях:

– «Успішне промислове підприємство року»;

– «Краща будівельна компанія року»;

– «Краще підприємство малого та середнього бізнесу року»;

– «Краще підприємство житлово-комунального господарства року»;

– «Кращий заклад торгівлі року»;

– «Краща туристична фірма року»;

– «Кращий заклад ресторанного господарства року»;

– «Кращий заклад готельного господарства року».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи