Полтавчанка “обчистила” домівку буковинки

24.04.2014

23 квітня до міліції звернулася 44-річна мешканка Новоселицько горайону Чернівецької області зі заявою про те, що із її будинку зникли золоті прикраси. Хто та коли заходив у помешкання жінка не знала, інформує СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Завдяки професійним та злагодженим діям працівників секторів карного розшуку, дільничних інспекторів міліції та слідчо-оперативної групиНовоселицького райвідділу вдалося розшукати зухвалого зловмисника. Ним виявилася 44-річна жінка, мешканка Полтавської області.

На Буковину зловмисниця приїхала, аби зайнятися бізнесом. Орендувати помешкання вирішили в районних населених пунктах області – щоб дешевше було. Отож, жінка ходила по селам та розпитувала, чи здає хтось кімнату або будинок в оренду. Так вона потрапила і до господарства майбутньої жертви. Зловмисниця покликала господарів, однак ніхто не відповів, бо люди в цей час поралися на городі.

Жінка посмикала за ручку і двері будинку відчинилася. Скориставшись такою можливістю, зловмисниця зайшла всередину та викрала найцінніше, що побачила. А це 8 перснів, 4 ланцюжки та 4 пари сережок. Всі прикраси – золоті, – повідомив начальник Новоселицького райвідділу УМВС України в Чернівецькій області Віорел Барбакар.

Але далеко втекти їй не вдалося. По гарячих слідах жінку знайшли правоохоронці. Нині вона в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримана. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Окрім того, під час огляду речей затриманої в її сумці було знайдено численні чеки із ломбардів. Тож правоохоронці встановлюють причетність жінки і до скоєння інших злочинів на території краю.

Слідство триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини