Василь Забродський: як розкрадали Гравітон…

18.04.2014

Василь Забродський, який сьогодні заявив про свій можливий арешт, виклав сьогодні же в YouTube свої передачі про те, як ставали мільйонерами і мільярдерами у Чернівцях. Як ділили державну власність, і хто був найбільшим спритником.))(таких передач  близько десятка). Сьогодні переопубліковуємо передачу про відомий промисловий флагман “Гравітон”.

Коментарі
  • Красава!!! Справжній журналіст. Як ці Пелехи, Кобевки, Чорнеї, які працюють під заказ Федорука-Бурбака, пишучи дешеві, підлі статті, можуть ще щось в’якати на цю людину. Куди вам, нікчеми до Забродського, з вашим низьким інтелектом, примітивними, бичими виразами і оборотами. Ви як ті пси лиш гавкаєте в неті на нормальних людей, якщо не дай Бог їх позиція не на корись Федорука і Ко. Та які ви журналісти? Пігмеї і невдахи. Медіа-шлюхи.

  • Скучное зрелище. Не знаю, на что рассчитывает Забродский, выложив в страстную пятницу на всех сайтах своё видео. Народ к Пасхе готовится, а тратить время на просмотр какашек нормальный человек не будет. Да и кому это интересно? Ещё в 2012 году народ этого дерьма насмотрелся – “и шо?”…

    Я бы поняла Забродского, если бы он с таким же усердием “мочил” не только сугубо Федорука-Бурбака-Каспрука. Ведь есть ещё о ком и что сказать в нашем городе…

    Это что получается, Забродский кричит : “Караул!!! Меня Хотят арестовать! Политическая расправа” И вытаскивает из рукава в нужный для СЕБЯ момент заблаговременно приготовленное видео, чтоб в случае опасности надеть на себя личину мученика-правдоруба, пострадавшего за правду.

    А так – цель видна невооружённым глазом – сделать побольше шума, привлечь к себе внимание…Всё как всегда. Уже не интересно. Видео лень смотреть… Уже догадываюсь о чём оно.

    Те, кто при больших деньгах – никто не заработал их честным путём, в “честных” при власти – не верю, в искренность рвения в борьбе за правду этого журналиста – не верю, россказни кто у нас говнюк – надоели.

    Когда уже будут публикации с какими-то конструктивными предложениями и новым видением жизни и благоустройства нашего города? Страны? Как дальше жить будем?

    • Бот лена написал : “Народ к Пасхе готовится, а тратить время на просмотр какашек нормальный человек не будет. Да и кому это интересно? ”
      ВОПРОС: так ты чего смотрела, посторонняя ты наша писательница? )))))))))))))))))

  • Мда, втрачаєш Васьок свої навики, цього разу слабенько підготувався, це як казочка для садочка з картинками нічого конктетного і нового. Оцінка 2 з 10. Слабак!
    P.S. Кінчай обригувати ліфт в підїзді, задрав уже!

    • что, ты думал про Гравитон забудут и не вспомнят? ))))))) Привет поцу юре ватаманюку )))))))))))

  • Якщо ви не бажаєте, тоді не дивіться!
    Люди повинні знати правду про справжнє злодійське угрупування – Федорук-Яценюк-Ринжук-Бурбаки, які повертають свій вплив у місті та мають на меті посадити в крісло мера маріонетку-Каспрука!

    • Видео не захотела смотреть потому, что Забродский уже крутил своё кино перед выборами в 2012 году…

      Хочу сразу разделить две вещи: первая – претензии к деятельности Ф.-Р.-Я.-Б. и вторая – сам принцип поднесения информации. Мой предыдущий пост касается больше второго.
      Пока я вижу конфликт двух противоборствующих сторон, где в борьбе друг с другом используются любые методы.
      Здесь нет цели донести правду широкой аудитории. Цель – с помощью “чернухи” перед выборами бороться с оппонентами, крутить “правдой” как цыган солнцем.

      Я не хочу быть их зрительницей ахающей и охающей от “кина” про деятельность “злочинной банды Федорука”.

      Город маленький, кто чего стоит все и так знают (в том числе и Забродский), а эти местечковые войнушки с говнометательством интересны только узкому кругу ограниченных людей.

      Почему те, кто был при власти последние три года не вызывают у Забродского никаких претензий? Убрали Федорука, а дальше – всё стало идеально? Одни альтруисты собрались? Готовые работать даже без зарплаты (Бешлей как-то выражал такую готовность) Однобоко как-то получается.

  • Против правды не попрёшь. Украдены такие здания, а сколько рабочих мест, а налоги в бюджет города,
    а разрушенные семьи, а дети, у которых родители
    на заработках, а девчонки наши, слоняющие по
    заграницам??? Это что-то.

  • Это у вас однобокое зрение и паранойя на ЭТИ 3 ГОДА. Ничего конструктивного , к сожалению, вы предложить не можете. Какая -то женщина –
    разрушительница , заладила одно и тоже, как
    попугай.

  • “Як розкрадали Гравітон ” – це інтереси ВСІХ чернівчан в тому числі і Забродського.

  • Это мы загранице помогаем: многие наши олигархи
    держат деньги в заграничных банках, покупают там дома, платят налоги, ездят отдыхать, тратя большие
    деньги… Они любят нас за это. А многие наши
    соотечественники за копейки по их меркам делают
    чёрную работу. Так кто кому помогает?

  • до вас, гражданин Забродський, дважды обращались за помощью очередники аэропорта-когда фирма “Чернівціжитлобуд” кинула 30 семей, ждавших жилья в ведомственном доме по Кармелюка-135-А, и находящихся на квартирном учёте с1978-1985гг. Даже при заниженной (как у нас принято) 52% готовности – 3600кв.м. продали за 600тыс.грн., т.е. за 167 грн.за кв.м. ?? На страданиях людей не имеющих нормального (где большая часть очередников-предпенсионного возраста) указанная фирмочка “заработала”-1,5 млн. долл. И вам рассказывали – показывая документы, что к афёре имеет прямое отношение тогдашний губернатор Романив, та его заместитель – Харабара васятко. Но вас тогда эта афёра “почему-то” не заинтересовала. Или правду ищете только выборочно, когда выгодно?? Так так и скажите -тоже прилюдно об этой выборочности.

  • 20 квітня дивився ефір на ТВА, де гостями в студії були Каспрук, Білогорко та Буркут. Нічого не можу сказати, Какспрук виглядав впевненіше за Білогорко, відверто, він вміє гарно розмовляти, критикувати, але як завжди – це гра на публіку. Погодьтеся, базікати – це не працювати! Відверто кажучи, його напищеність та брехливі, неправдиві, безпідставні вислови відштовкують та не додають йому балів.

    Ми, що з іншої планети? Що ми нічого не бачимо? Навіщо усіх тримати за дурнів і нагло брехати? Що Каспрук зробив гарного в місті? Чим може пишатися? Відповіді прості і на поверхні, усім чернівчанам відома – нічого! Довгий час Каспрук очолював комунальне підприємство Містобуд, через яке разом з Федоруком відмивав бюджетні кошти – це доведено судом! Зараз він стверджує, що це політичні переслідування, але факт залишається фактом – місто втратило більше мільйона гривень.

    Гарно розмовляти – це не працювати! Його постійно порівнюють з його батьком, але це не порівняні речі! Саме про нього кажуть, що на ньому природа відпочіває … Усі його підлеглі впевнено стверджували і стверджують, що він довів підприємство до занепаду, приймав непрофесійні рішення, що саме він поганий керівник, що ні в чому не розбирається, що він звичайний балабол і навіть рідко приходив на роботу.

    Що він зробив коли був радником Федорука по залученню інвестицій? А взагалі нічого! Про це знають усі!

    Людину судять не по тому, хто в нього був батько, а судять по його власним справам. А справ, нажаль ніяких.

    В свій час, навіть Федорук, під час будівництва фонтану на площі біля Філармонії та будівництві будинку по вулиці Стасюка, був обурений непрофесійними якостями Каспрука і неодноразово хотів його звільнити, декілька разів піднімав це питання на Виконкомі.

    Але з часом щось змінилося і зараз колишній мер навіть очолив його виборчий штаб. Напевно кадрів бракує!?

    На революційному піднесенні зняли Михайлішина, який повністю зламав старі корупційні схеми Федорука. Але для людей стверджували, що зняли Михайлішина за те, що той ніби то регіонал і має відношення до олігарха Фірташа, та намагаються навішати усіх собак.

    Що відбулося? Призначили іншого регіонала Кушнірика та на інші посади теж регіоналів. Де логіка? Де принциповість? А ніде! Зняли по іншій причині, та призначили заплямованих регіоналів і придумали байку, що вони завчасно вийшли з Партії регіонів, що вони ніби то професіонали! Але я стверджую, що призначили саме тому, що вони їх влаштовують повністю, бо вони “ручні” та підконтрольні.

    Що змінилося з приходом ніби то нової команди? А нічого! Навіть чернівецька Самооборона підконтрольна старому клану, ніхто цього не приховує, її очолює підлеглий Бурбака – Сергій Лазарев.

    Усе складається, як вони собі спланували! Федорук разом з Бурбаком усіма шляхами намагаються повернути свій вплив у місті і проштовхують усіма шляхами підконтрольну їм людину – маріонетку-Каспрука! Саме Каспрук буде працювати на старий клан, поверне старі схеми, саме він буде служити як пес своїм хазяївам – Федоруку та Бурбаку.

    Люди бачають змін! До влади повинні прийти нові, незаплямовані люди, які не мають відношення не до тих і не до тих! Ми усі повинні усвідомити, що дуже багато залежить від кожного з нас і саме зараз є унікальний шанс обрати справжнє майбутнє нашого міста і усієї країни загалом! Усе в наших руках!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи