Епопея довкола СБУ триває. Сьогодні знімали Долгошеєва(ВІДЕО)

18.04.2014

Сьогодні біля обласного управління Служби безпеки України знову було неспокійно. Якщо вчора тут балом правилаЧернівецька «Самооборона», члени якої притягли на сходи управління автомобільні шини, і кричали, що не хочуть, аби обласним СБУ керував Юрій Кіцул. То сьогодні на Шевченка,1 прийшли представники низки громадських організацій, які хотіли запитати у першого заступника Кіцула Ігоря Долгошеєва, чому він потурає протиправним діям «Самооборони»( а вона, як відомо, дійшла вже до особистих обшуків), і фактично, сам робить усе можливе, аби у такий складний для України час, обласне СБУ якомога довше залишалося без реального керівника.

Чому потурає – зрозуміло. На посаду Ігор Долгошеєв потрапив за протекцією вже міністра інфраструктури Максима Бурбака та нардепа Миколи Федорука, у якого Долгошеєв був помічником. Ці ж нові старі хазяї Чернівецької області практично повністю контролюють чернівецьку «Самооборону», якою керує  Сергій Лазарєв(улюблена маріонетка Карабаса-Бурбакаса)). А його хазяїв не вдовольняє бодай частковий контроль над СБУ(посада заступника). Їм потрібний тотальний. Щоб жодного балансу не було.  Тому призначення Юрія Кіцула у їхні плани, аж ніяк не входило. Хоча абсолютно зрозуміло, що це саме збалансоване рішення у високому розумінні цього слова. Ось про це і мав би розповісти Долгошеєв обуреним чернівчанам.  Чому йому треба хапнути все і стати безконтрольним. Але він щось белькотів, що «Самооборона» то його побратими з якими він був на Майдані. …

Цікаво, що люди, які дійсно були Майдані відкрито звинуватили Долгошеєва, що він приїздив до Києва лише фотографуватися. На це бравому офіцеру не було, що відповісти.
І він отримав заслужені вигуки з вимогою його відставки. Сказав, що написати рапорт на звільнення для нього не проблема. Він, до речі, міг зробити це раніше. Бо коли Кіцула призначили перший раз, Долгошеєв майже в істериці переконував всіх, що не буде з ним працювати, і піде з посади. І тут була чудова нагода зробити справжній офіцерській вчинок, але вирішив за краще втекти до будівлі та перечекати поки люди розійдуться.

Після того, як Долгошеєв втік, Юрій Кіцул поспілкувався із чернівчанами. Вислухав  їхні пропозиції та побажання.Крім того представники громадськості написали звернення до голови СБУ Валентина Наливайченка з проханням дати належну оцінку діям Ігоря Долгошеєва та Чернівецької «Самооборони».

Захар ПОДКИДИШЕВ

 

Коментарі
  • есть у меня стойкое осчусчение что сереженька лазарев до выборов будет нездоров ))))) уж очень серьезные люди решили заняться этим уродом с его клоунами в шароварах….
    p.s. сережа, сочувствую тебе…. так нарваться с двух сторон – и под статьи серьезные попал, и под серьезных людей… Это ж надо так заиграться с бурбачинами….ну ты и дурачок.))))

    • а серьёзные люди знают что ты их вписал в этот блуняк или ты решил взять всех на дешовый понт

  • Бачу бравий генерал сбу привів на свій захисть усіх уголовників з області:-) цікава картинка піде на киів, добре, що е це відео в ютубі:-)

  • ха-ха ! кицул вибрав головою громадськоі ради мента на якого відкрита кримінальна справа за угон машини, машину він угнав з вул. грушевського марка опель-вектра…..кіцула хтось серьозно підставляе:-)

  • Правда это ФАКТЫ. Каналом ТВА владеет Пышный,соучастник группировки Яценюка. Этим все сказано. И всем понятно,что никакой журналистики там нет и объективностью даже не пахнет.

    Материалы подготовленные Забродским – это ФАКТЫ. И можно сколько угодно писать ботами лазаревыми,пелезами,козловыми….брехня..заказуха, но ВСЕ знают,что это ПРАВДА. И факты у ВСЕХ прямо перед глазами.

    И Добробут….и Гравитон…и Калиновский..и земельные участки (как на Суворова 2Б) ..все это ЛЮБОЙ ЧЕРНОВЧАНИН может увидеть собственными глазами. И ВСЕ ЗНАЮТ, что все это украдено у жителей города кланом ЯЦЕНЮКА-ФЕДОРУКА-РЫНЖУКА -БУРБАКОВ.

    Кроме того, шоу флешмоб с шароварщиками ” самооборона клана Яценюка” перед СБУ,возглавляемого и оплачиваемого миллионером-совладельцем рынка Добробут Сергеем Лазаревым (учасником группировки Яценюка-Бурбаков) с попыткой поставить своего Кривошеева еще раз доказывает о преступном плане – вернуть украденные у громады города земли рынка и вернуть финансовые потоки с Калиновского рынка обратно в карманы Федорука – Рынжука- Яценюка.

    • Подписывайтесь как-то так, чтоб нас отличали.
      Не надо меня троллить.

  • як найти людину на третьому видео? у нас в бергометі звідки він родом він не показуеться. вже місяць, винен купу грошей! хлопці вже раз приіхали у палатку на плоші, тепер його де шукати?

  • смешно наблюдать,как засуетились боты фронта измен )))))))))))
    что, ссыкуны, стул под жопами горит? Думали,что сможете пудрить голову черновчанам своими заказными “самооборонами клана Яценюка” ? ))))))))
    зовите срочно клоуна Москаля – пусть еще разок поматюкается в эфире,чмо продажное мусорское ))))))))

  • Долгошеєв – ” бравий ” офіцер – На майдан приїжджав
    лише фотографуватися – що йому місце в СБУ?

  • ярого майданавца ждут на майдане очень ждут храпко где ты был во время майдана роскажи людям и какая партия тебя спонсирует возле храпка тело сколько ходок и за что роскажи козаки вы хорошо работаете за деньги буду убирать картоху вас найму но у меня нет столько денег как у кицула и продана

  • Учора, у страстну п’ятницю, близько 30 осіб сумнівної зовнішності пікетували Управління СБУ в Чернівецькій області. Усі вони, звісно, за їх словами, «перебували на Майдані у Києві», а цього дня зібралися у «Юності Буковини», щоби оголосити свою підтримку «легітимно призначеному» начальнику Управління Юрію Кіцулу. Учасники дійства назвалися «найбільш активними громадськими організаціями краю, які займаються контролем за вирубуванням лісів, видобуванням гравію з річок». Також називали організацію «Молодь Буковини», «Самооборону, але не ту» та «Буковинську сотню» (керівник зареєстрованого Громадського об’єднання «Буковинська сотня» Юрій Аксенин причетність зазначеної структури до вказаного дійства нашому кореспонденту спростував), і, що найбільш цікаве – кілька членів антикорупційного комітету Майдану (його керівник, депутат обласної ради Микола Салагор, підписав іншу заяву, яка вимагає негайної відставки Кіцула).

    То ж до СБУ підійшла досить поважна група осіб, серед яких досвідчені працівники служби легко упізнали кількох колишніх членів організованих злочинних груп середини 90-х років «Траяна» і «Никоряків», та ще низка осіб у спортивних штанях та кросівках, у тому числі помічники колишнього нардепа від Партії регіонів Миколи Романюка.

    Були у цій компанії і УНСОвці на чолі з Остапом Бойко. Дивно, оскільки тиждень тому керівник організації «Правий сектор» Дмитро Ярош оголосив мобілізацію усіх членів організації на Схід. Може, Бойко не пройшов медичну комісію. А може дезертирував?

    Дивно було бачити в такому оточенні і лідера організації «Ніхто крім нас», яка об’єднує ветеранів Афганістану, Юрія Ковальця. Під час зібрання він так і не зняв темних окулярів – може, боявся, що журналісти в очах зможуть помітити справжню причину такої позиції вчорашнього патріота.

    Надзвичайно колоритним був і один з офіційних промовців зазначеної групи, такий собі Ігор Бешевлі. Зокрема, він заявив, що його мати проживає в Донецькій області, звідки він родом, у селищі, де нині ходять «зелені чоловічки». Проте на допомогу матері він не поспішає, звинувачуючи в цьому «Самооборону», яка мала б це зробити за нього. Згодом він заявив, що «особисто штурмував ОДА та «копняками виштовхував звідти Папієва», хоча двері чомусь повинен реставрувати Бурбак. Подейкують, що свого часу Бешевлі, очолюючи фірму «Фенікс», «нагрів» Бурбака на кругленьку суму, внаслідок чого потім кілька років переховувався від кредиторів та правосуддя, і лише з перемогою революції чомусь вирішив, що його час настав.

    Судячи з риторики протестувальників, «з’явилися вони не за «злочинної влади», а за сприяння «новообраного» керівника СБУ. Дуже дивно, що саме новопризначений керівник СБУ об’єднав на свій захист колишніх регіоналів та кримінал. Цікаво, яке майбутнє чекає Буковину за такого керівника….

    А може Кіцул завіз в Чернівці великі гроші та вирішує питання свого призначення? Тож незабаром список громадських організацій та кримінальних груп, які його підтримують, зростатиме. Уважно спостерігатимемо за «новобранцями», проте і нинішня команда підтримки Кіцула вражає – від окремих не сподівалися…

    Галина Єреміца

    CitizenJournal.info ©

  • «Буковинська сотня» протестує проти призначення керівником СБУ відомого львів’янам Кіцула
    Під час мітингу біля приміщення СБУ 18 квітня з боку «громадськості» пролунала заява, нібито представники «Буковинської сотні» брали участь у роботі зборів громадськості та висловилася на підтримку кандидатури Юрія Кіцула на посаду Начальника Управління СБ України в Чернівецькій області.

    У зв’язку із зазначеним прес-служба ГО «Буковинська сотня» повідомляє, що про проведення зазначеного засідання повідомлена не була та жоден із її представників участі у роботі «зборів» не брав. У зв’язку з цим вважаємо зазначене зібрання неправомочним представляти всю громаду краю, а фактично «підпільне» його проведення в закритому режимі, без ЗМІ, говорить про маніпуляції, провокацію є спробою знищення ідеалів Майдану – повідомляє Буковинська правда.

    У зв’язку з цим прес-служба організації офіційно повідомляє, що виступає категорично проти призначення Юрія Кіцула, особи, яка за дорученнямВіктора Медведчука вже двічі намагалася забезпечити перемогу на президентських виборах Віктора Януковича у 2004 та 2010 роках, відома своїми провокаційними діями проти львівських патріотів під час обіймання посади начальника УСБУ в Львівській області, має відношення до Дмитра Фірташа та Василя Продана, до того ж збрехала громадськості про те, що не знайома з останніми, не має жодного морального права посідати будь-які керівні посади в Україні.

    У зв’язку із зазначеними подіями організація заявляє про спроби тиску та погроз окремим нашим активістам з вимогами не брати участі у пікетуванні споруди СБУ. Заявляємо, особи, які погрожують, нам відомі та у випадку продовження тиску організація звертатиметься до правоохоронних органів.

    Закликаємо Юрія Кіцула припинити тиск та залякування громадських активістів, виконати дане громаді слово та добровільно покинути посаду керівника СБУ в Чернівецькій області. Допоки Ю.Кіцул залишатиметься на вказаній посаді залишаємо за собою право і надалі пікетувати приміщення УСБУ з вимогами його відставки. Одночасно закликаємо Голову СБУ Валентина Наливайченка, задля збереження миру й злагоди в регіоні, терміново прийняти відставку Ю.Кіцула та призначити керівником такого відповідального органу чисту й незаплямовану особу.

  • Тричі в одну річку не ввійдеш?
    19.04.2014, 11:21

    Класика філософії: «двічі в одну річку не ввійдеш». Не знаю чи чув такі слова наш герой, але навіть якщо чув, то на себе їх явно не приміряв. Це раз. Ті хто має справу з морем знає, що не тоне або добротно збудований корабель, або ще щось. Це два. Революцію починають ідеалісти, здійснюють патріоти, а користуються її плодами негідники. Це три. Може бути ще і чотири, і п’ять. Але певне досить, аби заінтригувати читача. Про кого ж піде мова? Хто сповна може відповідати такій характеристиці?

    Батьки його назвали Юрієм, що означає «хлібороб». Ті люди, на контрабандних схемах яких цей «хлібороб» знімав «обжинки», шанобливо величають його Юрієм Васильовичем. В особовій справі нашого героя значиться генерал-майор Кіцул.

    Отож, знайомтеся – Юрій Васильович Кіцул, 1959 року народження, уродженець славної Снятинщини, фізик за освітою, заслужений юрист, професійний боєць невидимого фронту з 1984 року, вірний син вже призабутої СДПУ(О) (партії, з якої починав путінський поплічник Віктор Медведчук), добрий товариш газового олігарха Дмитра Фірташа, талановитий кришувальник контрабандних схем та не менш полум’яний псевдоборець із корупцією. І що особливо важливо – офіцер, який знає ціну своєму слову та вміє цю ціну перевести у тверду валюту.

    Хто забув, тому нагадаємо, що вчорашні опозиціонери, котрих до влади привів народ через тримісячне стояння на Майдані та ціною життів Небесної Сотні, з перших днів почали грати у звичні для себе ігри. Перша зветься – «поділ портфелів за партійними квотами», друга – «підтримай охочого купити посаду за грубі гроші». Як тільки після втечі Януковича почали гратися, то одразу проспали і втратили Крим. Попри все граються і сьогодні. А тим часом на сході путінські «зелені чоловічки» почувають себе як дома. І поки начальники СБУ в одних областях зі шкіри лізуть, аби диверсантів виловити, а в інших вилітають зі свистом із крісел, бо не справляються з такою роботою, чернівецький ж очільник цієї поважної служби не вилізає з відряджень. Але про все по-порядку.

    Начальником чернівецького СБУ Юрій Кіцул був двічі в 2003-2005 та 2009-2010 роках. І обидва рази встиг відзначитися тісним зв’язком із контрабандистами. Також активно боровся із корупцією. Щоправда мало хто може пригадати хоча б одне серйозне антикорупційне розслідування на теренах нашої області за ініціативи СБУ.

    За те, що завзято забезпечував необхідні відсотки для перемоги В.Януковича як у 2004, так і в 2010 році, у квітні 2010 року Янукович перевів Кіцула до Львова керувати тамтешнім СБУ. Керував справно. Ректорат Українського Католицького Університету заявляв про тиск спецслужби на викладачів та студентів. Підлеглі Кіцула вилучали в історика Руслана Забілого матеріали, що стосувалися діяльності ОУН-УПА, та радили йому «подумати про сім’ю». Вигороджував, а можливо й організовував Юрій Васильович комуністів, які організували антиукраїнські провокації на Пагорбі Слави у Львові 9 травня 2012 року.

    Після того як в кінці 2012 року Кіцула відсторонили від керівництва львівським СБУ, він деякий час, подейкують, встиг покерувати приватною охороною Фірташа. Хоча на сходах управління на початку березня, під час «першого приходу громадськості до Ю.Кіцула», заявляв, що з паном Фірташем ледве знайомий та нічого до його бізнесу не мав. На початку 2013 року навіть допомагав організовувати охорону російському міністру закордонних справ, українофобу Лаврову, коли той відвідував Чернівці.

    Призначення на початку березня 2014 року Юрія Кіцула начальником Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області для знаючих людей не було несподіванкою. Чому? Бо третє призначення Кіцула на посаду проштовхувала команда «Фірташа-Продана-Михайлішина», яку на рівні Верховної Ради представляє депутат Оксана Продан. То її чоловіка Василя Продана, генерал Москаль колись називав «смотрящим» за Чернівецькою областю» від Фірташа та Януковича.

    Як же так? Дуже просто: партія УДАР, до якого входить Оксана, якраз отримала «квоту» на Чернівецьку область. От і заповнили Продани партійну квоту своїм давнім товаришем та партнером Юрієм Кіцулом. При цьому радилися не з місцевими партійцями, а з широко відомим у вузьких контрабандних колах Юрієм Кушніром та Юрієм Борісовим, довіреною особою Фірташа у чернівецьких справах.

    Справжні ж «ударівці» (Роман Ванзуряк, Олексій Коломієць, Галина Марараш та інші) спершу терпіли такі проданівсько-кіцулівські викрутаси. Поки не довідалися, що в обласний УДАР Продани планують проштовхнути Віталія Михайлішина, екс-директора «Калинівського ринку» Руслана Сербінчука, бютівських (Анатолій Чесанов, Володимир Кедь) та нашоукраїнських (Володимир Бешлей, Валерій Чинуш, Дмитро Сірман,) тушок, регіоналів Ростислава Білика та Ігоря Незборецького. Тоді терпець їм увірвався, про що вони й заявили на черговій партійній конференції. Але то зовсім інша, майже детективна історія.

    «Несподіваний» поворот із призначенням Юрія Кіцула став для людей, котрі стояли на Майдані за злам корупційних схем, першим ляпасом. Другий ляпас влада вліпила чернівчанам, коли Турчинов головою облдержадміністрації призначив ще одного колишнього есдека Михайла Романіва. І знову за квотою УДАРу, і знову без Проданів не обійшлося. Майдан одразу сказав своє «Геть!», Романів намагався сперечатися, проте швидко вступився. Одразу і назавжди. Не так все просто вийшло з Кіцулом, який як кліщ вчепився за своє крісло.

    Спочатку такі чернівецькі революційні структури як Правий сектор, Самооборона та Автомайдан обурилися маневрами Проданів-Фірташів, кілька разів пікетували приміщення СБУ. Вони публічно висловили свої обґрунтовані претензії до Кіцула та зрештою змусили того написати рапорт про відставку. При цьому отримали з нього слово офіцера, що за посаду триматися не буде. Здавалося, що настав спокій, бо люди побачили, що їх голос чогось вартий, що люстрація можлива.

    Яким же було здивування, коли 17 квітня Юрій Кіцул з’явився на своєму робочому місці як ні в чому не бувало. Ще більше здивувалися, коли виявилося, що голова СБУ рапорт Кіцула досі не підписав. Очевидно Юрій Васильович, давши слово офіцера піти з посади, не дуже й то наполягав на тому, щоб підпис Наливайченка поклав край його «третій ходці». Чи то слово таке слабке, чи то офіцер негодящий? Хто його зна…

    Виявилося, що міцно тримаючи своє слово Кіцул цілий місяць (!) провів не на своєму робочому місці, а «у відрядженні». Причому «відрядив» він себе не в Луганськ чи Донецьк, щоб допомагати тамтешнім колегам знешкоджувати сепаратистів, а до високих київських кабінетів. Кажуть, що в тих кабінетах шукав підтримки. Кажуть, що знайшов, тому й повернувся на місце проходження служби задоволений собою і впевнений у собі.

    Про те, що Кіцул «всьо порєшав» і вернувся люди дізналися швидко. Так само швидко організувалися і прийшли під стіни СБУ, щоб ще раз почути «слово офіцера». А офіцера на місці не виявилося. Поїхав у відрядження. Цього разу в район. Який невідомо. Для чого так само не відомо. Напевно, в Глибоцький чи інший, де є державний кордон. Бо ж спеціаліст у налагодженні різних схем. А, можливо, для того, щоб з людьми не зустрічатися. А й справді, для чого? Адже люди чекали місяць, то почекають ще кілька днів. Підуть Великдень святкувати, наїдяться паски з ковбасою і забудуть про Юру.

    Деякі почали святкувати ще із чистого четверга. Наприклад, Правий сектор. Цих хлопців 17 квітня на протесті не бачив ніхто, хоча чекали на них всі. Особливо вчорашні соратники із Самооборони. Куди ж поділися «двигуни революції», чому їм раптом стало не цікавим «питання Кіцула»? Злі язики кажуть, що з ними Юрій Васильович «порєшав» і розійшовся миром. І відтепер Правий сектор «не в претензії» до керманича служби, тому горлати під стінами не буде. Ще зліші язики кажуть, що така послуга Правого сектора зовсім не безкоштовна. Не було під стінами СБУ й автомайданівців, котрі разом із Олексієм Коломійцем ще місяць тому так натхненно волочили квіткові тумби, розблоковуючи проїзд до «блатної стоянки» навпроти скверу. Де були і чого не прийшли невідомо. Злі язики про Автомайдан говорили менше. Але говорили.

    Натомість була Самооборона Майдану. Одна. Без вчорашніх союзників. Певне лише ці хлопці не хворіють на втрату пам’яті та не мають інших, начебто більш важливих справ. Не забули самооборонці принести із собою шини і розставити їх на сходах. Офіцер, котрий вів перемовини із мітингувальниками, побачивши стару автомобільну резину, почав помітно нервувати і довго вмовляв хлопців її прибрати. І чого б це так перейматися? Певне відвик від звичних раніше революційних буднів. Були й десяток представників нещодавно створеного ГО «Буковинська сотня», до якого входять кілька активних учасників подій на Майдані у Києві та які ще пам’ятають і готові відстоювати ідеали Майдану.

    Прийшли й представники Антикорупційної комісії Народної ради. Одні мовчки спостерігали за процесом як Сергій Николайчук. Інші як Іван Мельничук голосно говорили, а потім навіть листа написали, в якому сказано, що «Юрій Кіцул не є найгіршим варіантом для нашої області, адже він довгий час працював у нас», а тому «йому не треба багато часу щоб вникнути в особливості нашого краю». Щоправда, генерал Салагор, який керує цією комісією, пізніше повідомив журналістам, що нічого про цей лист не знає і ніякого обговорення кандидатура Кіцула в комісії не проходила. А при нагоді генерал Салагор нагадав генералу Кіцулу, що коли офіцер дав слово, то повинен його тримати.

    Замість Правого сектора з’явився на арені новий гравець – невідоме раніше «всеукраінскоє казачєство» в папахах, яке голосно і нахабно вимагало від Самооборони Майдану припинити пікети і «дать поработать» нинішньому керівнику. Щоправда зникли після мітингу «казачки» першими. Потім їх бачили, як вони по черзі всідалися до легковика біля СІЗО, з якого виходили вельми задоволеними. А після того прямували до найближчого генделика, щоб якомога швидше потратити гривні, які так стрімко знецінюються. Не менш характерною була присутність у цій живописній групі одного афериста, який свого часу, розтринькавши банківські кредити, ледь не розвалив будівельну фірму «Фенікс», після чого переховувався від слідчих.

    Казали ті «казачки», що «в тяжкий час спеціалістів важко знайти», що «професіоналами не варто розкидатися», що «професіоналам треба дати шанс працювати на благо Вітчизни». Нехай так. Але ж ми з’ясували де і чим займався «спеціаліст і професіонал Кіцул» останній місяць. Тому питання: а кому, окрім сімейного клану Проданів, Фірташа та чернівецьких контрабандистів, потрібні професіонали такого штибу?

    А наступного дня, 18 квітня в «Юності Буковини» зібралися усі, «представники громадських організацій», яких встигли підкупити (сподіваємось, своїм професіоналізмом) неабиякі особисті якості Юрія Кіцула, та висловили підтримку Юрію Васильовичу від імені місцевої громдаськості. Проте, місцеві ЗМІ та керівників реальних громадських структур повідомити про проведення «заходу» забули. У свою чергу, «осанну» Юрію Васильовичу в ефірі радіо та на прес-конференції співала сама Оксана Продан, мало не друга особа в партії УДАР та, на її думку, без п’яти хвилин Чернівецький міський голова. Казала, що він «дуже добре знає кордон», а тому вкрай необхідний у такій прикордонній області як Чернівецька. Старим кадрам для захисту своїх крісел та «потоків» розмаху не займати. А керує організацією «зборів громадськості» та координує рухи прихильників таланту Ю.Кіцула ще один колишній «проффесіонал спецслужби», якому і належить той «гольфик» з номером 5588, в якому казачкам напередодні роздавали гроші.

    Ось так мало-помалу знецінюються здобутки народного повстання. Повстання проти брехні і свавілля. Повстання проти кумівства і «телефонного права». Повстання проти нахабства і безкарності. Ось такими-от призначеннями. Ті, хто вчора кричав найголосніше супроти таких «професіоналів своєї справи», сьогодні ладні скромно відмовчуватися. А тих, хто насмілюється протестувати як Самооборона Майдану називають «провокаторами».

    А поміж тим, «юрії васильовичі кіцули» помаленьку вмонтовуються в нову владу, доводять їй свою незамінність і потихеньку сідають на вигідні схеми, які були налагоджені і відпрацьовані до автоматизму їх попередниками. А народ таких «генералів» не цікавить, бо свою справу зробив: Вітю Януковича і його сина Сашу Стоматолога із схем посунув. Тому народу скажемо: «всєм спасібо, всє свабодни». Він же ж «схаває» і не вдавиться. А може ні?

    Іван ТРАЧ

    • тобі за твій наклеп на людей обережненько сьогодні ходити по земленьці треба))) під ноги дивися ,а то іноді навіть галіма клікуха трахач не врятує

  • подскажите, Галина Еремица эта самая журналистка ,которая пьяной на банкетах под столом валялась?

  • Да, которая весь майдан обслуживала, переходя из палатки в палатку , обслуживая героев

  • На жаль Вас історія нічому не вчить!
    Старий лис (Федорук) зробив саме головне – вніс колотнечу в ряди своїх потенційних конкурентів, він це вміє як ніхто інший. Він не раз це демонстрував на мерських виборах і зараз також робить це блискавично, а потім, після досягнення мети завжди знищував своїх соратників!

    Згідно рейтингів Удар в Чернівцях випереджав Батьківщину, а зараз на жаль вже ні. Це результат його інтриги!

    Але не все втрачено.

    Благаю, схаменіться – навчиться думати головою, а не амбіціями! Якщо Ви (ударівці) далі підете цим шляхом – вас чекає велика поразка!

    Розумні люди завжди об’єднуються навколо спільного ворога! Саме ви, зобов’язані об’єднати навколо себе усіх – навіть потенційних ворогів своїх конкурентів! Усі засоби добрі заради перемоги – об’єднуйтеся проти свого спільного ворога, а не піддавайтеся на провокації! Часу залишилося дуже мало.

    Зрозумійте головне – “ворог мого ворога мій друг”, і це необхідно чітко усвідомлювати. А ви займаєтеся розподілом “шкури не вбитого ведмедя”! Яка колотнеча? Які важелі впливу? Схаменіться! На чий млин ви ллєте воду? Кому на руку ці ваші внутрішні розборки? Федорук з вами грається як з дітьми, а ви на це ведетеся!

    Оксана Продан – ваш побратим і тільки після перемоги будете розбиратися “ху їз ху”!

    Зрозумійте нарешті, що ви пішли хибним шляхом! Команда федорука- бурбака з великим досвідом інтриг і саме вони десятки років вигравали у більш досвідчених людей. Не звертайте увагу на міфічні байки про вплив Фірташа і ніби то “смотрящего” Василя Продана – це все байки. Ця жуйка (провокація) була навмисно розроблена технологами, аби дезінформувати простих людей! Але ви ж команда, ви ж розумні люди і за вами майбутнє.

    Справжні ваші вороги і вороги усіх чернівчан – це ті, хто зараз намагається повернутися до влади, це ті, хто намагається посадити в мерське крісло маріонетку-Каспрука!

    Ще не пізно! Благаю! Терміново зберіться, відкиньте усі амбіції і найдіть раду!

    Чернівці – наш дім і майбутнє наших дітей в наших руках!

  • козаки ходили с самообороной но когда поняли что самооборона отстаивает идеалы майдана бесплатно и там никто никаких денег не получяет пошли искать где плотят видно нашли

  • принесли шины надо было палить ато все сейчяс щитают самооборону клоунами

  • чего ты не пишиш как тличька с огнетушителя облили какой у него был рйтинг или тебе за это не заплатили

  • самооборона не состоит ни в одной партии они из народа и за народ поэтому их и пытаютса слить те кого кормят удар свобода батькивщина и все кто хотят нажится на народе но самооборона пока стоит этого не будет поэтому самооборону так яро хотят слить

  • О вася продан з кіцулом бабла відчихлили)))) відпрацьовуйти тролі відпрацьовуйте))))

  • сходи к доктору ато тебе повсюду цру мирещеца или перестань пить исякую гадость

  • А мені цікаво скільки пан свободівец кузміч башляє пану сраколизу храпку. І чи ділиться пан сраколиз з своїми шавками? А самооборона в дійсності вийшла клоунами. А ще більшим клоунами став пан який на першому відео стояв біля пердуна-отамана, він довгий час бігав з самообонцями а потом їх по ходу злив. І цікаві також *казаки*. ЩО у них роблять люди які були трошки судимі? Один наприклад за знущання над людьми, з компанією сміливців пустили якогось лоха в армії, а зараз він єбать герої, папаху на не миту голову натягнув і ходить як мудак. ВИ б блять хоть би пиздитись до самооборони полізли, веселіше б було.. а так, шо вони шо всі решта клоуни. І ще, з самооборони майже всі були на майдані, і під час боїв бились і на барикадах стояли! Так що, якщо не знаєте, пан підпердишев, то й не ма чого хуйню ригати!)))) Завжди Ваш- Падшый Ангел!

  • Уважаемые комментаторы! Напоминаю, что “жи”, “ши” пишется с буквой “и”. А то вас невозможно уже читать!

  • А вы внимательно прочтите коммент и поймёте,
    а надо ли ему это жи и ши.
    Как -то неуместно это замечание, это надо
    чувствовать. Христос Воскрес.

  • пока ви тут сперечаетесь, юра кушнір сьогодні розвантажив вже першу фуру з кантрабандою! Так що самооборона мала рацію! Область віддають Продани в руки злодіів!

  • Нема до чого дойбатись-дойбись до граматики! ШО я вам шановні скажу, виносу мозку у вас бути неможе, його у вас просто нема так само як і у мене. А на всі ваші зауваження-мені срати! падшЫй АНГЕЛ!

  • да скажи прямо : “я черт”, а то ангел…. падший…. выйди из образа мальчик.

  • а храпко виявився політною проституткою пожив в наметі поїв за мої, та гроші інших хто повірив, що вони таки хочаб щось доброго зроблять для області та міста. А в кінцевому результатіповів себе як ні навіть не проститутка а блять привокзальна. За скільки продався дядя ваня? може давай тобі народ скинеться грошима і звалиш з міста?

    • Самооборона здається залишилась одною організацією яка не лягла ні під одну із політ сил… так що робіть висновки і думайте хто хоче зробии щось для міста і області, а хто просто хоче відробити борги та закритя кримінальних проваджень за викрадення автомобілів і т.д.

      • Ви що, сліпий і глухий, чи придурюєтесь – чернівецька самооборона – це кишинькова структура братів Бурбаків . Керівник самооборони такий собі Лазарев – директор бурбаковского ДОБРОБУТУ. І вся самооборона на заробітній платні у Бурбаків. От такі вот незалежні …. Від совісті

          • ребята работают а в свободное время отстаивают интересы простых людей а не власть имущих а вы их хаете ребята из самообороны разходитесь видите народу нравится жить в говне они не могут понять что самооборона против деребана кресил против контрабанды против того что было при януковиче у нас такой народ за 200 грн выбрал призидента а потом плачют что плохо жить

  • Шо на тебе такая срачка напала? На всіх ти насрав,
    \а як всі на тебе… Може ти викакал і
    мозги теж?

  • Это наши люди, земляки, надо вступать в диалог.
    А что делать? Сейте разумное, вечное, авось когда- нибудь будут всходы. Насчёт ваших взглядов: жизнь
    очень скоро расставит всё на свои места, и мы
    увидим, кто был прав.

  • Теряюсь в догадках, отчего вам так близка
    ягодично- заднепрходная тематика?
    Комплексы из детства или какая-то личная
    трагедия на сексуальной почве?

  • Які ви всі люди смішні!) ВИ коментами хочете мене спровокувати на конфлікт або ще щось подібне?)))Не смішіть! Просто йдіть на хуй! Не один з вас не захоче зустрітись ні з качком-вовою, ні з пациками з правого сектора, чи ще з кимось! ЗА вами не стоїть жодна впливова особа міста! Ви ті кому сьогоднішня влада наступила на яйця, а самооборонівці в цьому посприяли. Відїбіться від них, займіться собою!

    • “ЗА вами не стоїть жодна впливова особа міста!” – тут вы правы.

      Позвольте поинтересоваться, а какие “впливові особи міста” стоят за вами?

  • про что можно говорить с тем кто заявляет что “ихнюю” самооборону поддерживает та или иная партия?
    Мы уже сыти партиями!
    к стати и “ихняя” и другая оборона с 108, в первый раз приходили вместе под сбу против посланого нам кандидата, а теперь почемуто “ихняя” уже за того же кандидата, но теперь у “ихней” есть офис на шевченка, и казарми где жить( а на шевченка сдают помещения от 5 $ за квадратный метр).
    откуда у нас взялись казаки… их никогда никто не видел, а тут опа и появились…
    Моя позиция такова, кого угодно но не те кто уже сдесь был!
    а “кандидат” уже сватается к нам третий раз! ХВАТИТ! пора на пенсию!

  • вопрос где был великий революционер и его хлопцы при 1 и 2 взятии ода? где они были когда правый сектор и самооборона перекрывали 300 полк ? когда люди шли к беркуту ? при охране порядка в ратушэ ?

  • ребята из самообороны разходитесь видите народу нравится жить в говне они не могут понять что самооборона против деребана кресил против контрабанды против того что было при януковиче у нас такой народ за 200 грн выбрал призидента а потом плачют что плохо жить

  • партія свобода пригріла бомжів, які почали себ називати самообороною, най Бог нас боронить від ціеі самооборони

  • 20 квітня дивився ефір на ТВА, де гостями в студії були Каспрук, Білогорко та Буркут. Нічого не можу сказати, Какспрук виглядав впевненіше за Білогорко, відверто, він вміє гарно розмовляти, критикувати, але як завжди – це гра на публіку. Погодьтеся, базікати – це не працювати! Відверто кажучи, його напищеність та брехливі, неправдиві, безпідставні вислови відштовкують та не додають йому балів.

    Ми, що з іншої планети? Що ми нічого не бачимо? Навіщо усіх тримати за дурнів і нагло брехати? Що Каспрук зробив гарного в місті? Чим може пишатися? Відповіді прості і на поверхні, усім чернівчанам відома – нічого! Довгий час Каспрук очолював комунальне підприємство Містобуд, через яке разом з Федоруком відмивав бюджетні кошти – це доведено судом! Зараз він стверджує, що це політичні переслідування, але факт залишається фактом – місто втратило більше мільйона гривень.

    Гарно розмовляти – це не працювати! Його постійно порівнюють з його батьком, але це не порівняні речі! Саме про нього кажуть, що на ньому природа відпочіває … Усі його підлеглі впевнено стверджували і стверджують, що він довів підприємство до занепаду, приймав непрофесійні рішення, що саме він поганий керівник, що ні в чому не розбирається, що він звичайний балабол і навіть рідко приходив на роботу.

    Що він зробив коли був радником Федорука по залученню інвестицій? А взагалі нічого! Про це знають усі!

    Людину судять не по тому, хто в нього був батько, а судять по його власним справам. А справ, нажаль ніяких.

    В свій час, навіть Федорук, під час будівництва фонтану на площі біля Філармонії та будівництві будинку по вулиці Стасюка, був обурений непрофесійними якостями Каспрука і неодноразово хотів його звільнити, декілька разів піднімав це питання на Виконкомі.

    Але з часом щось змінилося і зараз колишній мер навіть очолив його виборчий штаб. Напевно кадрів бракує!?

    На революційному піднесенні зняли Михайлішина, який повністю зламав старі корупційні схеми Федорука. Але для людей стверджували, що зняли Михайлішина за те, що той ніби то регіонал і має відношення до олігарха Фірташа, та намагаються навішати усіх собак.

    Що відбулося? Призначили іншого регіонала Кушнірика та на інші посади теж регіоналів. Де логіка? Де принциповість? А ніде! Зняли по іншій причині, та призначили заплямованих регіоналів і придумали байку, що вони завчасно вийшли з Партії регіонів, що вони ніби то професіонали! Але я стверджую, що призначили саме тому, що вони їх влаштовують повністю, бо вони “ручні” та підконтрольні.

    Що змінилося з приходом ніби то нової команди? А нічого! Навіть чернівецька Самооборона підконтрольна старому клану, ніхто цього не приховує, її очолює підлеглий Бурбака – Сергій Лазарев.

    Усе складається, як вони собі спланували! Федорук разом з Бурбаком усіма шляхами намагаються повернути свій вплив у місті і проштовхують усіма шляхами підконтрольну їм людину – маріонетку-Каспрука! Саме Каспрук буде працювати на старий клан, поверне старі схеми, саме він буде служити як пес своїм хазяївам – Федоруку та Бурбаку.

    Люди бачають змін! До влади повинні прийти нові, незаплямовані люди, які не мають відношення не до тих і не до тих! Ми усі повинні усвідомити, що дуже багато залежить від кожного з нас і саме зараз є унікальний шанс обрати справжнє майбутнє нашого міста і усієї країни загалом! Усе в наших руках!

  • НАЖИВО! Підписання Меморандуму про співпрацю між громадськими організаціями краю та керівництвом УСБУ у Чернівецькій області – http://promin.cv.ua

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи