Війна війною, а пікет за рознарядкою. Самооборона чи любителі крільчатини?(плюс ФОТОРЕПОРТАЖ)

17.04.2014

На фоні, фактично, військового протистояння на Сході України, містечкові псевдопатріотичні рухи чернівецької «Самооборони» виглядають все більш карикатурно. Після того, як минулої п’ятниці «зелені чоловічки» Сергія Лазарєва, «мужньо» боронили сесію облради від фантомних провокаторів, вони вирішили вкотре розім’яти мязи. Сьогодні вони прийшли під стіни обласного управління СБУ. Причина – нібито, приїзд і повернення на посаду керівника цього відомства Юрія Кіцула.

Однак, здалося, що не всі самооборонівці повірили у нагальну необхідність цього заходу. Тому, аби створити видимість хоча б якоїсь масовості та пристойну картинку для телекамер, Марії Філіпчук довелося привести на додачу купку вірних їй підприємців з «Калинівського ринку». Були серед присутніх і люди, які відверто обурювалися діями «Самооборони», звинувачували її у тому, що ця організація не узгоджує свої дії, і постійно біжуть попереду паротяга. Аби додати ваги своїй акції, самооборонівці поклали перед входом до СБУ автомобільні шини і почали чекати Кіцула. Постояли так трохи більше години, потім поховали шини до свого броньовика, та почали розходитися.

І виникає  питання – навіщо все це було???

Звісно можна було б дорікнути «Самообороні» – замість того, аби гратися в іграшкових солдатиків, краще б поїхали до Донецька, чи Луганська боронити Україну. Але ж там стріляють, і можна кулю у лоба. У плани Лазарєва та його посіпак це не входить.
Краще сидіти у Чернівцях, займатися політичними провокаціями. Бо як по іншому можна назвати дії «Самооборони», яка у такий складний час заважає призначенню начальника обласного СБУ.  І справа зовсім не у персоні Кіцула. Призначать іншого, «Самооборона» все одно знайде привід покричати «Ганьба». Бо той статус-кво, який є зараз керманичів «Самооборони» повністю влаштовує. Виконувачем обов’язків начальника є ставленник клану Яценюка-Бурбака, помічник нардепа Миколи Федорука та керівник охоронної фірми «ЗУБР» Ігор Долгошеєв.

Тож, «Самообороні» залишається продовжувати де(ста)білізувати ситуацію і чекати поки Долгошеєв позбудеться приставки «в.о». Або призначать когось іншого. Головне, щоб був свій, з крільчатнику…

Захар ПОДКИДИШЕВ

_DSC0049_DSC0052_DSC0004_DSC0062_DSC0059_DSC0077_DSC0055

Коментарі
  • Ми бачимо , що ви патріоти. Допоможіть
    на сході України боротися з сепаратистами.
    Це вкрай важливо для країни.
    А Кіцул і так не прийде.

  • що за брехня від автора, факти перекручено повністю, як свідок скажу що акцію вдалося зірвати завдяки засланим увічливим “казакам” та гопніків чому автор не витавив їх фото ???? де обєктивність , та журналіська чесніть ????

  • А скількі за акцію плотять?
    Та подумавши, мабудь не піду.
    Кращє працювати буду, на себе, та на державу!

  • Цікаво, Кіцула призначив в. президента Турчинов, а знімає депутат міської ради Лазарєв, однопартієць, до речі, Турчинова.

  • Баба Маша звезда . Везде успевает свой нос засунуть . С внуками бы погуляла ,но там не платят . Она за пару рублей детей продаст .

  • Наша самооборона – это жесть . Один Вова супермэн раньше покорял качалки теперь ступеньки перед Ратушей . Интересно, у него еще мозг функционирует ? Там у всех его коллег лица интеллектуальные . Про внешний вид молчу , так и хочется подарить мыло и ножницы . Вообщем без слез не взглянешь .

  • Эти пару рублей, шо им платят, нам дорого обошлись – потеряли покой, Крым, жизни людей ,
    разрушенные здания и т. д.

  • Разогнать эту шпану пора. Люди, которые ничего в жизни не добились и не сделали, на революционной волне нашли себе место. Тоже власть, хоть какая-то, но власть. Но закончится для них это печально, кому-то лопнет терпение, сдадут нервы и наваляет этим бычкам по полной и разъедутся они по своим селам.

  • Вони борються за свої місця, а страждає народ
    та країна. Вже з пенсіонерів знімають по 5 грівен,
    на що ці гроші ідуть? Ще знімають соціальні виплати.
    Подорожчало все. Тоді крала злочинна панда- жилось
    краще, тепер не краде – маємо повний гаплик.

  • Цей ссикло з качалки, якого на бульварі малолєтки ганяли копняками у самообороні? Думаю з такими “вояками” Донбас ми втратимо (

  • Тут всі розумні такі як я подивлюсь….
    Хочете шось пред”явити комусь з пациків самооборони чи ще якоїсь двіжухи- так скажіть їм це в лице! Аноніми обісрані. І ще- я тоже пишу анонімно, і мені срати на ваші думки а ще я ложив великий, як машина самооборони хуй на ваші розділові знаки! А тепер- ВПЕРЕД! Починаєм засирати мій комент! ВИ це можете засранці потні!
    І ще- подкидрищев ЧМО

  • В Великую Субботу происходит одно из главных
    чудес православной церкви: схождение Благодатного
    огня. Это чудо происходит каждый год накануне
    православной ПАСХИ. Близится начало праздника.
    Благославляются хлебы и вино, а в большинстве
    храмов происходит освящение куличей , пасох, яиц.

  • Я каждый день вижу эти рожы -пацыков самообороны . И открыто смеюсь им в лицо . А что им можно предъявить ? Они клоуны , завтра их и не вспомнят . Это стадо , которым управляют . Пускай потешатся , поиграют в крутых так как в жизни они неудачники . Все равно это не надолго .

  • А мужчинка …. )))) который ложит большой как машина …. Проблемка на лицо очень маленький или не рабочий . И я так понимаю с группы этих рембо))) с самообороны , уж очень его коменты задели за живое .

  • 20 квітня дивився ефір на ТВА, де гостями в студії були Каспрук, Білогорко та Буркут. Нічого не можу сказати, Какспрук виглядав впевненіше за Білогорко, відверто, він вміє гарно розмовляти, критикувати, але як завжди – це гра на публіку. Погодьтеся, базікати – це не працювати! Відверто кажучи, його напищеність та брехливі, неправдиві, безпідставні вислови відштовкують та не додають йому балів.

    Ми, що з іншої планети? Що ми нічого не бачимо? Навіщо усіх тримати за дурнів і нагло брехати? Що Каспрук зробив гарного в місті? Чим може пишатися? Відповіді прості і на поверхні, усім чернівчанам відома – нічого! Довгий час Каспрук очолював комунальне підприємство Містобуд, через яке разом з Федоруком відмивав бюджетні кошти – це доведено судом! Зараз він стверджує, що це політичні переслідування, але факт залишається фактом – місто втратило більше мільйона гривень.

    Гарно розмовляти – це не працювати! Його постійно порівнюють з його батьком, але це не порівняні речі! Саме про нього кажуть, що на ньому природа відпочіває … Усі його підлеглі впевнено стверджували і стверджують, що він довів підприємство до занепаду, приймав непрофесійні рішення, що саме він поганий керівник, що ні в чому не розбирається, що він звичайний балабол і навіть рідко приходив на роботу.

    Що він зробив коли був радником Федорука по залученню інвестицій? А взагалі нічого! Про це знають усі!

    Людину судять не по тому, хто в нього був батько, а судять по його власним справам. А справ, нажаль ніяких.

    В свій час, навіть Федорук, під час будівництва фонтану на площі біля Філармонії та будівництві будинку по вулиці Стасюка, був обурений непрофесійними якостями Каспрука і неодноразово хотів його звільнити, декілька разів піднімав це питання на Виконкомі.

    Але з часом щось змінилося і зараз колишній мер навіть очолив його виборчий штаб. Напевно кадрів бракує!?

    На революційному піднесенні зняли Михайлішина, який повністю зламав старі корупційні схеми Федорука. Але для людей стверджували, що зняли Михайлішина за те, що той ніби то регіонал і має відношення до олігарха Фірташа, та намагаються навішати усіх собак.

    Що відбулося? Призначили іншого регіонала Кушнірика та на інші посади теж регіоналів. Де логіка? Де принциповість? А ніде! Зняли по іншій причині, та призначили заплямованих регіоналів і придумали байку, що вони завчасно вийшли з Партії регіонів, що вони ніби то професіонали! Але я стверджую, що призначили саме тому, що вони їх влаштовують повністю, бо вони “ручні” та підконтрольні.

    Що змінилося з приходом ніби то нової команди? А нічого! Навіть чернівецька Самооборона підконтрольна старому клану, ніхто цього не приховує, її очолює підлеглий Бурбака – Сергій Лазарев.

    Усе складається, як вони собі спланували! Федорук разом з Бурбаком усіма шляхами намагаються повернути свій вплив у місті і проштовхують усіма шляхами підконтрольну їм людину – маріонетку-Каспрука! Саме Каспрук буде працювати на старий клан, поверне старі схеми, саме він буде служити як пес своїм хазяївам – Федоруку та Бурбаку.

    Люди бажають змін! До влади повинні прийти нові, незаплямовані люди, які не мають відношення не до тих і не до тих! Ми усі повинні усвідомити, що дуже багато залежить від кожного з нас і саме зараз є унікальний шанс обрати справжнє майбутнє нашого міста і усієї країни загалом! Усе в наших руках!

  • Да кицул новый новее некуда михайлиши и папиев сама честность продан ангел а вокруг все идиоты тл
    ак получается

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини