Мешканка Хотинського району через землю вбила сусідку

17.04.2014

Фізичну розправу над німою бабусею вчинила її сусідка. Суперечка, яка завершилася трагічно, виникла через неврегульовані межі земельної ділянки, повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Інцидент трапився 14 квітня в селі Поляна Хотинського району. До міліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що його 78-річній тітку поранили косою, і від отриманих травм вона померла на місці події.

На виклик одразу ж виїхали керівництво УМВС України в Чернівецькій області, слідчо-оперативні групи УМВС та Хотинського райвідділу. Міліціонери встановили, що між померлою та її сусідкою постійно виникали конфлікти. І цей день не став винятком.

Жінки поралися на своїх городах. 51-річна сусідка косила траву та зайшла за межі власної земельної ділянки. Через це і розгорілася суперечка, в ході якої сусідка косою поцілила в сідницю бабусі. Після чого пішла до себе додому. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла втратила багато крові та померла. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини