Ярослав Кушнірик отримав листа від міського голови канадського міста Саскатун

16.04.2014

На ім’я секретаря Чернівецької міської ради Ярослава Кушнірика надійшов лист від міського голови канадського міста Саскатун Дональда Атчинсона.

«Від імені мешканців міста Саскатун дозвольте висловити наші думки та добрі побажання мешканцям Чернівців, нашого міста-побратима.
Ви зіштовхнулися із багатьма викликами, але повинні знати, що місто Саскатун підтримує засади демократії в Україні. Рішенням міської ради Саскатуна у лютому прапор України було піднято на будівлі міської ради у зв’язку із подіями, які відбуваються у Києві, а також на підтримку великої української діаспори у Саскатуні.
Знаю, що уряд Канади чимало робить задля підтримки України, включаючи застосування економічних санкцій проти осіб, які є відповідальними за кризу у вашій державі. Прем’єр-міністр Канади відвідував Київ, анонсуючи фінансову підтримку Україні для стабілізації економіки та подальшого економічного та соціального розвитку, так само як і направлення політичної місії безпеки в Україну.
Ми бажаємо вам всього найкращого для захисту незалежності та суверенітету України мирним та дипломатичним шляхом», – йдеться у листі.

Коментарі
  • Чё то результатов не видно. Обнищали вдрызг.
    Нечего в корзине в церковь нести святить.
    Жебраки какие-то.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини