Відбулося перше засідання новоствореної Громадської ради при УМВС України в Чернівецькій області

16.04.2014

PM503image004Під час зібрання представники громадськості вибрали голову Громадської ради та обговорили кадрові призначення, інформує СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

За ініціативи начальника УМВС України в Чернівецькій області полковника міліції Зінченка Валерія Михайловича було зібрано представників громадських організацій, політичних рухів, ветеранів органів внутрішніх справ Буковини та громадських активістів. І новоутворена Громадська рада почала свою роботу. Нам надзвичайно важлива ваша участь у роботі УМВС України в Чернівецькій області. Громадська рада є дорадчим органом. Всі ваші пропозиції та ідеї будуть братися до уваги. Адже перед нами нині стоять важкі завдання – підвищення рівня довіри до працівників міліції та створення позитивного іміджу правоохоронця, – зазначив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко.

За попереднім списком до складу Громадської ради увійшли представники Чернівецького Автомайдану, Народної Самоооборони, «Правого сектору», спілки «Чорнобиль», громадських організацій воїнів-інтернаціоналістів, депутати Чернівецької міської та Шевченківської у м. Чернівцях рад, ветерани органів внутрішніх справ, представники засобів масової інформації. Однак, цей склад ради ще не остаточний. На наступному засідання делегати мають затвердити відповідне положення, в якому і буде прописана кількість членів.

Під час першого засідання було обрано голову Громадської ради при УМВС. Ним став громадській діяч Георгій Пишний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини