Буковинець викрав з будинку 59-річної мешканки Кіцманського району гроші і прикраси

16.04.2014

Хлопець проник до будинку 59-річної мешканки Кіцманського району через вікно та викрав гроші і прикраси. Щоправда, непоміченим йому втекти не вдалося, інформує  СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Перелякана жінка одразу ж зателефонувала на «102» та повідомила, що в своєму будинку зіштовхнулася із грабіжником. На щастя, фізичної сили молодик не застосував, а просто втік з місця пригоди. Слідчо-оперативна група та працівники сектору карного розшуку Кіцманського райвідділу по гарячих слідах встановили особу грабіжника.

Ним виявився 20-річний місцевий мешканець, який, до того ж, умовно відбуває покарання за скоєння розбійних нападів. З будинку жінки він викрав гроші в сумі 7 тисяч гривень, зарядний пристрій до мобільного телефону та два наручних годинника загальною вартістю 350 гривень, – повідомив начальник Кіцманського райвідділу Сергій Фредина.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Нині він перебуває у Чернівецькому СІЗО. Слідство триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини