Чернівецька область отримала 28 нових автомобілів “швидкої”

08.04.2014

Сьогодні Чернівецька область долучилася до тих регіонів України, які вже отримали новенькі автомобілі екстреної медичної допомоги.

Відповідно до наказу МОЗ про затвердження  розподілу автомобілів екстреної медичної допомоги, Чернівецька область має одержати 34 автомобіля, з яких 32 – на базі “Peugeot Boxer” та 2 – на базі ГАЗ 32213.

Наразі область отримала 28 автомобілів швидкої медичної допомоги на базі “Peugeot Boxer”. Це – автомобілі класу “В”, призначені для роботи лікарських бригад, та в яких можна здійснювати інтенсивну терапію у дорозі.

Як повідомив директор ОКУ “Чернівецький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Володимир Єленєв, разом із ним до Києва вирушили 28 водіїв та два лікарі Центру. Після отримання автомобілів на НВО “Практика” вони трьома колонами поведуть їх на Чернівці. Після того, як автомобілі й спецобладнання буде зареєстровано в органах Державтоінспекції, автівки розподілять територіальним структурним підрозділам Центру. Однак попередньо для медичних працівників, які працюватимуть на них, буде проведено майстер-клас щодо користування сучасним медичним обладнанням, встановленим на нових авто.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини