Звільнено і оштрафовано на 1700 гривень Карвацького

07.04.2014

Про це сьогодні зранку повідомили на офіційному сайті ОДА .Текст:

Як інформує сектор з питань запобігання та виявлення корупції апарату обласної державної адміністрації, розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 03.04.2014 № 63 – ОС Карвацького В.В. звільнено з посади начальника управління капітального будівництва обласної державної адміністрації у зв’язку із набрання законної сили судовим рішенням, відповідно до якого Карвацького В.В. притягнуто до відповідальності за корупційне правопорушення, пов’язане з порушенням обмежень, передбачених Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції». Карвацький В.В., обіймаючи посаду начальника управління капітального будівництва обласної державної адміністрації, в порушення вимог статті 7 Закону України «Про засади запобігання і протидію корупції», займався підприємницькою діяльністю, чим вчинив корупційне правопорушення, за яке передбачено адміністративну відповідальність згідно ст. 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Рішенням Новоселицького районного суду , яке набрало законної сили 01 квітня 2014 року, Карвацького В.В. визнано винними у вчиненні корупційного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень.

Коментарі
  • Зняли В.Карвацького і призначили О.Пуршагу – довірену особу та помічника І.Мунтяна.
    Це звичайний розподіл – одних забирають, інших (своїх) долучають до корита. Деребан набирає обертів! Партія Батьківщина рулить.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини