П.Мельника можуть відпустити під заставу у розмірі 24 млн грн – рішення суду

02.04.2014

Щойно закінчилося судове засідання щодо обрання екс-ректору податкової академії Петру Мельнику міру запобіжного заходу. Суд прийняв рішення взяти Петра Мельника під варту або ж відпустити під домашній арешт, якщо він внесе сьогодні 24 млн грн застави, про це інформують в УБОЗі.

Оскільки банківські установи не працюють і внести гроші сьогодні неможливо, то Петро Мельник, скоріш за все, сьогодні ночуватиме у СІЗО.

Тримання під вартою продовжено ще на один місяць.

Раніше повідомлялось, що ректора податкової академії Петра Мельника допитали у слідчому управлінні та переправили в ізолятор тимчасового утримання, а сьогодні суд обере йому запобіжний захід.

Як відомо, 9 серпня П.Мельник зник з-під домашнього арешту. Наразі його оголошено у всеукраїнський, міждержавний розшук, а також розшук по лінії Інтерполу.

27 липня 2013 року співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали ректора Національного університету державної податкової служби (ДПС) Петра Мельника.

Слідством було встановлено, що чиновник вимагав та отримав від двох громадян України неправомірну вигоду у розмірі 40 і 80 тисяч гривень за вступ їхніх родичів до навчального закладу, яким керував. Затримання П.Мельника відбувалося в рамках відкритого кримінального провадження за ознаками ч.4 ст. 368 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи