Жителі Криму протягом місяця можуть відмовитися від громадянства РФ

18.03.2014

Жителі Криму і Севастополя визнаються громадянами Росії, але протягом місяця вони мають вирішити, чи не хочуть вони від нього відмовитися. Про це йдеться в тексті договору про прийняття Республіки Крим в Російську Федерацію.

“З дня прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення у складі РФ нових суб’єктів громадяни України та особи без громадянства, які постійно проживають на цей день на території Республіки Крим або на території міста федерального значення Севастополя, визнаються громадянами Російської Федерації, за винятком осіб, які протягом одного місяця після цього дня зголосяться зберегти наявне у них і (або) їх неповнолітніх дітей інше громадянство або залишитися особами без громадянства”, – йдеться у договорі.

Нагадаємо, сьогодні представники самопроголошеної держави Крим підписали Угоду про входження до РФ. Зазначимо, 17 березня парламент Криму визнав результати “референдуму”, проголосив Крим незалежною суверенною державою та націоналізував усе майно, що належить українській державі. Зазначимо, цей референдум не визнається ані офіційним Києвом, ані світовою спільнотою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини