У Чернівцях проведуть весняний місячник санітарної очистки та благоустрою

28.02.2014

З 3 березня по 12 квітня 2014 року у Чернівцях оголошується проведення весняного місячника санітарної очистки та благоустрою міста з метою наведення належного санітарного стану та забезпечення санітарно-екологічного добробуту городян.

Виконкомам Першотравневої, Садгірської, Шевченківської районних рад доручено організувати прибирання прибрежних смуг річок і водоймищ, доріг, парків, скверів, цвинтарів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, дворів, підвалів і горищ житлових будинків, прибудинкових територій і громадських криниць, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності. Буде створено районні штаби по проведенню весняного місячника санітарної очистки та благоустрою підпорядкованих територій. До виконання робіт залучатимуться підприємства, навчальні заклади, громадські організації, установи, орендарі та населення.

Під час місячника буде вжито заходи щодо своєчасного вивезення твердих побутових відходів і очищення контейнерних майданчиків, миття та фарбування контейнерів. Також планується привести до належного санітарно-технічного стану дороги та кювети, автобусні і тролейбусні зупинки. Буде проведено роботи з висадження дерев, квітників, розбивки клумб. Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини