Нова влада прогнозовано почала з «Калинки». Від Ринжука до…?

28.02.2014

Відсторонений від виконання своїх обов’язків генеральний директор «Калинівського ринку» Руслан Сербінчук вважає, що нові керманичі міста, хочуть знищити найпотужніше комунальне підприємство столиці Буковини.

«За останні три роки доходи ринку постійно зростали. Зокрема минулого року ми заробили більше 80 мільйонів гривеь, – зазначає Руслан Дмитрович. – Можна навести такий приклад: у 2010 році  оквиткування нв стоянках приносило 600 тисяч на рік, а зараз ця сума становить 6 мільйонів. Це свідчить, що на ринку були зламані корупційні схеми. Також на ринку було вирішено чимало проблем, які роками не вирішувалися, коли на ринку хазяйнували Федорук та Ринжук. Зокрема, минулого року була перенесена високовольтна ЛЕП, яка загрожувала життю підприємців та відвідувачів».

За словами Руслана Сербінчука, він розуміє, що рішення про його відсторонення новий секретар міськради Ярослав Кушнірик приймав не особисто, а за вказівкою Максима Бурбака, який став міністром. І тепер робитиме все, аби підконтрольний йому приватний ринок «Добробут» знищив «Калинку».

Також дивується Руслан Дмитрович, і тому, яка людина буде виконувати його обов’язки.

«Керувати підприємством поки що буде начальник служби безпеки ринку Євген Мельник, – продовжує генеральний директор. – Це людина ще з старої команди Ринжука. І він чудово знає, як діяли корупційні схеми, які ми поламали».

Найцікавіше, що Євген Мельник з 2010 року є членом Партії Регіонів, якій нині намагаються влаштувати люстрацію.

Руслан Дмитрович не боїться жодних розслідувань своєї діяльності. І навіть закликав взяти участь у роботі службової комісії представників громадських організацій, зокрема Правого сектору.

Коментарі
  • бурбак та федорук до виборів можуть не дочекатися – народ на вила підніме

  • Люди, чому ви осторонь! Де Правий сектор? сказав:

    Що відбувається? Призначили секретарем МР регіонала Кушнірика, директором самого потужного коммунального підприємства на Калинівський ринок теж призначають регіонала-КГБіста, кадрові питання вирішує Урсулян, теж регіонал. Федорук у всіх ЗМІ піарить регіонала і запевняє громаду, що Кушнірик фахівець. В різні установи призначають колишніх регіоналів!!! Ганьба!!! Дурять усіх! Не вже у колишньої опозиції не має відповідальності перед загиблими хлопцями, перед громадою. Куди дивляться ті хто знищив режим? Люстрація тільки на словах!

  • Якшо ви принципова людина і наметі щось змінити, чому ви піддалися паніці і не висуваєте до чернівецького міськвиконкому борця з режимом та того, хто завжди воював з колишнім царем міста викриваючи федоруковсько-ринжукові корупційні схеми та крадіжки з бюджету? Єміль Павлюк завжди критикував злочинні дії Федорука, викривав корупційні схеми на Калинці, захищав підприємців в судах і зрозуміло чому піднявся галас навкруг його персони! Федорук кістьми ляже аби не допустити його до виконкому, бо бін досвідчений і не дасть робити якісь махінації – ніколи мовчати не буде! Федоруку потрібен ручний виконком!

    Правий сектор, не ведіться на провокації!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи