Лідер політичної партії “Братство” переконаний, що нове народне повстання “знесе” цей уряд вже восени, чи навіть раніше

27.02.2014

1e6da452cf2d026a74a8afbdb41f4209a03b9965Коли парламент проголосував за кандидатури міністрів, проти яких виступали люди на Віче на Майдані, то ні до чого хорошого це не призведе. Тепер з кожним тижнем буде наростати незадоволення людей. Таку думку у коментарі УНН висловив лідер політичної партії “Братство” Дмитро Корчинський.

“Публіка” в Парламенті почала торгувати посадами в Міністерствах ще до того, як встигла сісти в крісла і підгрібає під себе тіньові схеми, які були. Тому новий уряд буде абсолютно корупційним і ситуація в країні також буде абсолютно корупційною. Я думаю, що друга революційна хвиля буде восени, а можливо і раніше. І все це буде “знесено”, — сказав Д.Корчинський.

Він також зазначив, що на ситуацію буде впливати загроза війни в Криму.

“Якщо ситуація в Криму не стабілізується, то тим більше всім буде зрозуміло, що цей уряд не просто корупційний і продажний, а він ще й не здатен захистити українську державність. І тому він має бути “знесений” як можна скоріше. Якщо ситуація в Криму стабілізується, то цей уряд проживе трошки довше… Але йому дедалі частіше і більше доведеться зустрічатися із опором народу”, — зазначив політик.

Щодо захоплення ВР Криму невідомими озброєними людьми, то, на його думку, наразі це неприпустимо.

“Проте сварити А.Авакова чи О.Турчинова, котрий назвав злочинцями активістів, що таким чином борються за свою мету, не варто. Адже інструмент і метод він завжди нейтральний. Важлива мотивація. Не буває поганого чи хорошого пістолету. Важливо хто і в кого стріляє. Таким чином якщо приміщення захоплюють рейдери — це погано. Якщо приміщення захоплюють повстанці — це добре. А щодо захоплення ВР Криму конкретно, то це безумовно “погані люди” захопили ВР з метою принести в Крим війну, голод і страждання. І вони все це принесуть, якщо не зупиняться. Бо в Криму нажаль є багато людей, яким не подобається українська свобода, вони прагнуть московського рабства. І захопили вони це приміщення абсолютно не правильно. Я думаю, що незабаром вони будуть у цьому гірко каятися. І не важливо, хто примусить їх це зробити — А.Аваков силою протистояння, чи сила української громадськості це відбудеться — це не важливо. Але це станеться”, — резюмував лідер “Братства”.

Нагадаємо, сьогодні Парламент проголосував за кандидатури на пости міністрів нового Кабміну. А паралельно з цим у Криму невідомі озброєні люди, котрі вивісили над ВР Криму російський прапор та не йдуть на перемовини, й досі перебувають у будівлі кримського парламенту.

Коментарі
  • Дмитро якраз про себе та про майдан в Києві.
    Принесли розруху, війну в Київ, нема спокою,
    Україна руйнується.

  • До вас только сейчас начало доходить? Вы что, не понимаете,что к власти рвутся не спасатели, а мародеры

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини