Керівники лісового господарства Чернівецької області написали заяви про звільнення

27.02.2014

Шановні буковинці!

З метою зняття напруги навколо лісового господарства Буковини, яка виникла через останні події в Україні, керівництвом Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства та директорами шести підпорядкованих лісогосподарських підприємств прийнято рішення написати заяви про звільнення із займаних посад. Так само вчинили окремі директори лісогосподарських підприємств АПК.

Ми сподіваємося, що такий крок зупинить тиск на трудові колективи підприємств, і лісгоспи продовжать далі свою роботу в звичайному виробничому ритмі.

Не зважаючи на політичні та революційні перипетії, лісова галузь повинна працювати. Ми просимо громадських активістів не перешкоджати рядовим працівникам лісогосподарських підприємств виконувати їхню роботу.

Прес-служба Чернівецького обласного управління

лісового та мисливського господарства

Коментарі
  • Ну, и что? Хозяйством будет управлять очередной знаток с Майдана? Лес, лесное хозяйство и охотничьи угодья- это не только источник обогащения, как думают будущие руководители. Здесь нужен УМ, ЗНАНИЯ, ОПЫТ, о наличии чего у них я сомневаюсь. Не с того начали люстрацию! Люстрации должны подлежать, в первую очередь, те КТО СОБИРАЕТСЯ ПРОВОДИТЬ ЕЁ. А Швондеров – мы проходили ещё 100 лет назад!

  • Вот это мне вообще не понятно. Ну есть там такие, что лес крали, но их меньшинство. Та и давно это было. А сейчас это все контролируется через аэрофотосъемку.

  • Не турбуйтесь! В зв”язку з тим, що ЛЮСТРАЦІЮ ведуть мої друзі, МИ СВОЇМИ ДУРНЯМИ закриємо весь штатній розклад інтелекту Буковини. І будемо керувати Вами МИ-повії, дурні і журналісти.

  • До Повії і її подібних. Буковина виховала когорту справжніх чесних лісівників. І не факт, що всі не компетентні,хто зараз написав заяву. Але “незаминимых нет”.От так.

  • Люстрацію буковинських лісівників буде проводити помаранчевий в усіх відношеннях Микола Малярчук, який корчить з себе великого знавця лісогосподарської справи ще з часів свого керування економікою області. У нього досі в голові існує первинний і вторинний ринок деревини, і він не соромиться говорити таке на людях, бо переконаний у своїй цілковитій правоті. От такі зараз заварять березову кашу.

  • Знаючому. Не турбуйся, ми з задоволенням приймемо в свої ряди і Миколу Малярчука, і Рясова, і др. ” лісовиків”. Сьогодні важливо всіх їх виявити, а потім будем примусово лікувати від “манії величчя”.

  • Тьотя, ти вже свою справу зробила, сиди під лавкою і чекай, поки покличуть. Від манії величчя якраз почнуть лікувати з тебе.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини