Ю.Тимошенко заявила, що повертається до роботи

22.02.2014
Фото: REUTERS

Фото: REUTERS

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко має намір приступити до роботи і вважає, що українці незабаром побачать “інших політиків”. Про це вона заявила, перед тим як покинути сцену на Майдані.

“Зараз я повертаюся до роботи”, – заявила Ю.Тимошенко наприкінці виступу. Вона резюмувала, що Україна розпочала визвольний рух в усіх пострадянських країнах і по суті “започаткувала новий рух у світі. Адже за її приклададом підуть інші пострадянські країни”.

Також Тимошенко закликала українців не покидати Майдан.

«Якщо вам хтось скаже, що ви вже виконали свою місію і можете їхати додому, а тут все зроблять за вас, не вірте жодному слову… Поки ви не завершите свою справу до кінця, до останнього кроку, ніхто не має права з вас відійти. Тому що ви змінили все, не політики, не депутати, не світ… Ніхто не зміг би, крім вас, це зробити», – зазначила Тимошенко, звертаючись до Майдану.

Коментарі
  • Началась предвыборная кампания: Атрибуты Юли: КОСА, ИНВАЛИДНОЕ КРЕСЛО и ЛИЦО МУЧЕНИЦЫ… Вылитая мать Тереза, только добрая…

  • Турчинов – бывший глава СБУ ……..на Майдан приезжает сенатор Маккейн- человек, у которого руки по локоть в крови, при появлении которого всегда страну заливает кровью ……….СБУ молчит………..далее кровавая бойня на Майдане, гибель десятков молодых ребят…….СБУ молчит……….силовые структуры деморализованы,объявлены врагами народа……………..СБУ молчит………..Турчинов становится главой ВР……….СБУ молчит……………Тимошенко выходит на волю………………….все запуганы таинственным правым сектором………………..СБУ молчит (милиция с народом)…………………………структура, которая обязана контролировать все подобные военные организации в стране, не знала, не была готова к событиям?!…………………смотрим видео, как под пулями снайперов гибли люди – все дети. Неподготовлены, перепуганы, гибли просто потому что не имели военной подготовки……..кто их послал в мясорубку?! Кто подставил ?! Чья циничная голова устроила этот кровавый сценарий ???……………много вопросов, очень много……главный вопрос – кому это выгодно?…………. КТО получил джек-пот ???? Кто сегодня, прикрываясь кровью героев (именем революции) будет брать абсолютную власть ?……………..Это не 2004-й год…….Тогда никто не боялся быть несогласным, а сегодня все запуганы людьми в масках ! Все боятся пикнуть, хотя под масками прячутся дети. Дети, которые боятся снять эти маски и показать свое лицо………….СБУ молчит………………Турчинов……Тимошенко………все очень странно……

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини