Партія регіонів зробила заяву і попередила Луценка

20.02.2014

Сьогодні, 20 лютого, колектив Центрального апарату ПАРТІЇ РЕГІОНІВ проводжає в останню путь свого колегу Володимира Костянтиновича Захарова, по-звірячому вбитого опозиційними бойовиками-покидьками. Із життя пішла доброї душі людина, чуйний колега, завжди готовий прийти на допомогу людям.

Того трагічного вівторка він опинився на передньому краю нашої штабної оборони, і в найбільш відповідальний момент вийшов до осатанілого натовпу з пропозицією забезпечити безперешкодний вихід для жінок-співробітниць партійного офісу. Володимир Костянтинович завжди вірив у людську доброту і розум, але в той день не врахував, що має справу не з людьми, а з покидьками. У відповідь на свої миротворчі заклики він отримав смертельний удар битою по голові.

Спочивай із миром, наш дорогий і всіма улюблений Володимир Костянтинович. Пам’ять про тебе назавжди збережеться в наших серцях. Сьогодні на наших партійних прапорах зав’язані жалобні стрічки, рівно о 13 годині, коли наш колега буде відданий землі, усі партійці вшанують світлу пам’ять про Володимира Костянтиновича хвилиною мовчання. У цей скорботний для всіх нас день ми схильні відкинути дипломатичний етикет і звернутися до міжнародної громадськості, називаючи все своїми іменами.

Сумний досвід минулих трьох місяців дає нам усі підстави стверджувати: саме ви своєю позицією заохочуєте радикалів з битами і «коктейлями Молотова», саме з вашої мовчазної згоди, а часто і при вашій відвертій підтримці опозиційні бойовики влаштовують свій кривавий шабаш. Порушуючи загальноприйняті норми дипломатичного протоколу, ви відкрито підтримується одну зі сторін конфлікту, тим самим ще сильніше загострюючи і без того непросту ситуацію в Україні. Як тільки влада починає відновлювати правопорядок у країні, ви тут же стаєте на захист опозиційних свавільників. Скільки ще має бути жертв, скільки ще має бути вбито і поранено співробітників правоохоронних органів, щоб ви перестали, нарешті, називати протести мирними?

Скільки ще має бути захоплено і розгромлено адміністративних будівель, територіальних управлінь міліції, спалено машин, щоб ви, нарешті, перестали називати вуличних бойовиків «захисниками демократії»? Хіба ви не знаєте, що відбувається із вуличним хуліганом у США чи в Європі, якщо він зазіхнув на життя поліцейського? Там ніхто і ніколи не назве вуличного злочинця «героєм нації». Там ніхто і ніколи не буде безапеляційно вимагати від влади йти на поступки розгнузданому натовпу погромників, праворадикальним неонацистським угрупованням, які порушують Закон.

У цьому зв’язку хотілося б уточнити справжні цілі міжнародних інститутів у розгорнулася геополітичної війни за Україну. Чи бачать США і Європа в майбутньому Україну суверенною незалежною державою, повноправним міжнародним партнером, або ж, підтримуючи виключно одну зі сторін і всіляко дискредитуючи іншу, свідомо ведуть країну до розколу?

А тепер звертаємося до тих, хто несе пряму відповідальність за смерть нашого колеги. За підтвердженою інформацією, безпосереднім свідком, співучасником і натхненником силового штурму офісу ПАРТІЇ РЕГІОНІВ був один із лідерів майдану – Юрій Луценко. Як розповідають очевидці, він із неприхованим задоволенням спостерігав, як знавіснілий натовп, скандуючи націоналістичні гасла, розправляється зі співробітниками партійного офісу – принижує й ображає жінок, завдає удари битами беззбройним людям, а потім тягне їх на майдан для продовження знущань. Схвалюючи і всіляко заохочуючи безчинства оскаженілого натовпу, ЛУЦЕНКО, таким чином, СТАЄ ВАТАЖКОМ ШАКАЛЯЧОЇ ЗГРАЇ. Ватажком зграї боягузливих шакалів, які просто звіріють, коли знаходяться у переважній більшості, і, прикрившись масками, відчувають свою безкарність.

Хотіли б офіційно попередити Луценка та його майданних побратимів Кличка, Яценюка, Тягнибока – розсудливі люди ніколи не назвуть майданних бойовиків «захисниками демократії». У країні є сили, які не бажають більше терпіти опозиційне свавілля, і все частіше й частіше починають ставити цілком природне питання: а чи не варто і їм, нарешті, реалізувати своє конституційне право на «мирну відповідь»?! І законними засобами та методами поставити на місце знахабнілих політиканів та їх радикальних прихильників-покидьків. Пани Кличко, Яценюк, Тягнибок! Ви залили свою дорогу до влади людською кров’ю. Дивіться, не посковзніться…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи