Львів стає беззахисним. Слід відновити роботу міліції і зупинити погроми, – соцмережі

20.02.2014

Повідомляє західноукраїнське  інформаційне агентство ЗІК
Зараз потрібно зупинити погроми у Львові і відновити елементарну роботу міліції. Адже лінія «102» та жоден райвідділ не працює. На банальну ДТП з потерпілими чи вбивство ніхто не приїде. Львів стає беззахисним.

Про це йдеться на сторінці у Facebook Дорожнього контролю Львів.

Як йдеться у дописі, погроми військових, міліції, прокуратури, СБУ та ДАІ у Львові, з одного боку, мають свою логіку: «Несприйняття людьми того, що міліція у Києві вбиває свій народ, породило протест проти міліції у Львові, який виразився в активних та радикальних діях». Учора погроми ДАІ, міліції та прокуратури продовжувались по другому колу.

«Хто це робить?

Переважно це групи молодиків по 16-19 років, які ходять з дубинками та починають палити Львів. Одні називаються «Правим сектором», а інші називають себе звичайними львів’янами, яким набридло міліцейське свавілля. Фактичко не відомо, хто ці молодики, та не відомо, чи вони взагалі живуть у нашому місті.

Також ми припускаємо, що частина львівських радикально налаштованих хлопців повелася на провокації та долучається до цих груп людей, не розуміючи, чим це все може закінчитися», – наголошує Дорожній контроль Львів.

У дописі йдеться, що тепер у місті «лінія «102» та жоден райвідділ міліції не працює, прокуратура також ліквідована. Банальне ДТП з потерпілими чи вбивство – до Вас ніхто не приїде на виклик».

«Є версія, що заслали спеціальну групу молодиків, яка має ліквідувати міліцію, ДАІ та прокуратуру, щоб Львів став беззахисним перез злочинністю. Після цього розпочинається мародерство, грабежі та вбивства (при тому, що міліції у Львові нема, її ліквідували). Через декілька тижнів терору, Янукович оголосить у Львові надзвичайний стан (?) у зв’язку з криміногенною ситуацією, після чого Львів буде закритою зоною, і в нього будуть введені війська з інших регіонів», – наголошують у Дорожньому контролі і дають поради, що робити можна вже зараз, щоб не допустити цього:

«1. Не піддавайтеся на провокації та не беріть участі у погромах у Львові. Повірте, спалили та пошкодили майна та структур і так дуже багато.

2. Цікавтеся у своїх дітей, куди вони ходять та чим займаються у час, який проводять на вулиці, розкажіть їм про цю ситуацію.

3. Повідомте цю інформацію своїм рідним та друзям, усі мають розуміти, що відбувається та до чого це може призвести».

«Ми розуміємо, що всі хочуть помсти за наших побратимів, яких убивають у Києві, і крім правоохоронців та вояк у Львові, люди не мають де зігнати свою злість. Але майте глузд… усьому має бути міра, ми можемо наробити великої біди, яку потім буде дуже важко виправити», – наголошують активісти.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини