Михайло Папієв підписав розпорядження про відміну всіх офіційних та розважальних заходів на території Чернівецької області

19.02.2014

19 лютого, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв підписав розпорядження про відміну всіх офіційних та розважальних заходів на території Чернівецької області. У документі йдеться, що у зв’язку з трагічними подіями, які відбулися 18 лютого 2014 року в місті Києві, які призвели до значних людських жертв з усіх сторін протистояння, оголосити траур за загиблими в громадянському конфлікті з 19 лютого по 21 лютого 2014 року на території Чернівецької області, відмінити з 19 лютого по 21 лютого 2014 року включно всі офіційні та розважальні заходи  на території Чернівецької області.

Текст розпорядження:

Про відміну всіх офіційних та розважальних

заходів на території Чернівецької області

 Керуючись пунктом 6 статті 13, статтею 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, у зв’язку з трагічними подіями, що відбулися  18 лютого 2014 року в місті Києві, які призвели до значних людських жертв з усіх сторін протистояння:

 1. Оголосити траур за загиблими в громадянському конфлікті з             19 лютого по 21 лютого 2014 року на території Чернівецької області.

 2. Відмінити з 19 лютого по 21 лютого 2014 року включно  всі офіційні та розважальні заходи  на території Чернівецької області.

3. Департаменту   суспільних    комунікацій   обласної   державної  адміністрації забезпечити оприлюднення цього розпорядження в засобах масової інформації.

 4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини