Як розбирали барикади на Грушевського. До чого готується опозиція?

17.02.2014

Про це на своїй сторінці поділився один з активістів Євромайдану Кіріл Сергєєв. Власне, Сергєєв переживає, що воно так. Але з огляду на те, що Росія  незабаром виходить із Олімпіади і в Україні почнуться справжні ігри, то опозиція безумовно зайняла правильну позицію: країна дорожче.

“Про що мовчить на Майдані опозиція:
1. Цієї ночі всі сотні самооборони, правий сектор і афганців відправили на спомин загиблих афганців до Лаври, а як тільки ті урочисто пішли, до барикад на Грушевського підійшли грейдери.
2. Машини з піском біля барикад вночі, насправді були без піска, а приготовані до збору сміття від барикад;
3. Коли самооборона і Правий Сектор дізнались про розбор барикад, то одразу спробували повернутись, але їх якось там заблокували (подробиць блуквання точно не знаю) і протримали в блокаді декілька годин;
4. Вранці Парубію сотники висловили ультиматум щодо повідомлення цього зі сцени, і Парубій пообіцяв. За декілька годин Тягнибок зі сцени повідомив, що Парубій дуже захворів. Ходили чутки, що Парубій дійсно планував розповісти ці подробиці, але його заблокували у профспилках (та це лише чутки, достоменно відомо лише те, що за пару годин до виступу Тягнибока, Парубій був здоровий);
5. Дорогу грейдерам вночі перекрили прості майдановці, які послали Тягнибока нах… (не згадало жодне ЗМІ);
6. В період конфлікту на Грушевського вночі, рація АвтоМайдану кричала про те, що все спокійно, хоч деякі учасники руху отримували телефоні повідомлення від друзів про розбір барикад”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини