Трагикомедія із пам’ятником Шевченку у Новодністровську триває. Хто така громадянка Тугарова?

17.02.2014

1351179127_panchishin-r.Пам’ятник головному  українському поетові, який із пафосом подарував Новодністровську  екс-мер Руслан Панчишин вже був у центрі уваги ЗМІ і громадськості. Як з’ясувалося,   у Львівській області в цей же час зник пам’ятник Шевченкові.  Ситуацію ніхто логічно не прокоментував. Опозція своїх не бє.  А львів’яни знов приїхали до Новодністровська на сесію по своє. І тут взагалі дива.    Ось, що передає кор. Букньюс:

“На сесію до Новодністровська прибули гості зі Львівщини. Їх цікавила доля триметрового пам’ятника Тарасові Шевченку, який в ніч на 26 липня 2011 року зник з тереторії колишнього колгоспу в с. Сопошин Жовківського району Львівської області, а знайшовся, як стверджували львівські гості, через пів року пошуків – у січні 2012 – в місті Новодністровськ.

Вислухавши представників делегації щодо подальшої долі пам’ятника Т. Г. Шевченку, депутати із розумінням поставились до прохання жителів с. Сопошино повернути їхню святиню, але пам’ятник не належить громаді міста Новодністровськ, віднедавна він є власністю громадянки Н. Ф. Тугарової. На Львівщині районна рада обіцяє справу з монументом просто так не залишати. Наразі справа знаходиться в апеляційному суді

Як у відомому старому  кіно ( у нас зараз все, як у кіно). Це не їх пам’ятник, і не твій пам’ятник, це пам’ятник громадянки Тугарової. Залишається з’ясувати, а хто вона?)))

На фото: передвиборча листівка Панчишина. Чомусь в цьому контексті вона страшенно смішить

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи