Перевиховати курву. Буковинський досвід

13.02.2014

Владу сварити почесно і в чомусь весело.  А сварити опозицію нудно  і безперспективно. Майже так само, як перевиховувати закоренілу курву. Ти їй кажеш щось душерятівне, вона посилає тебе на.. і продовжує займатися своїм нехитрим бізнесом. Звісно робить це вона з високих мотивів – щоб їсти-пити, і просто з душевної схильності. Але чи варто кидати це заняття (сварити)? Можливо, у хвилину душевної негоди, тепле слово десь влучить у душу?

001nДо речі,   радянська влада не боялася складних завдань і не кидала дівчат найдавнішої професії напризволяще. Чернівці у довоєнні часи, як відомо, славилися не тільки поетами, але й домами розпусти.  І радянська влада справедливо розцінювала дівчат, як жертв попереднього режиму і висилала на трудове перевиховання. Але не у Сибір,  як буржуїв, а як соціально близьких (майже пролетарів)  до райцентрів Буковини. Не знаю, чи збереглися в путильських аналах згадка про гуртожиток  чернівецьких  дівчат легкої поведінки, але старожили Чернівців плакали від розчулення, коли виїжджали у літні відпустки до Карпат і бачили знайомі обличчя серед гір. На гуртожитку дівчат було величезне гасло, що спонукало до нового життя:  «Труд облагораживает».  Да, труд, він такий. Майже кожен захід, який проводиться зараз політиками, викликає бажання написати таке величезне гасло і повішати на їхньому гуртожитку. Тоді ж допомогло…

Остання подія – чернівецький страйк. В одинадцятій годині на Центральній площі зібралося близько ста людей.  Зрозуміло, що це небагато.  З цієї точки зору були   цікаві пояснення. Пан Коломієць( безпосередній організатор)подякував присутнім за те, що прийшли і натякнув на складні погодні умови (  хоча плюсова температура у лютому – це, швидше, фарт). Максим Бурбак – головний спікер, якому навіки доручено пояснювати те, що пояснити неможливо, зауважив, що Папієв із Михайлішиним Чернівцях  промисловість розвалили, на підприємствах ніхто не працює, тому ніхто й не страйкує. Є припущення, що розвалено було до того. Але нехай так буде. Ну якби і вирішили проблему. І у нікого жодних питань. 

Але навіть ця дрібна політична пригода спонукає до дуже простих роздумів. По-перше, важко не згадати, що частина і буковинських опозиціонерів є потужними бізнесменами. І страйкувати могли хоча б їх бізнеса, їхні фірми, мережі магазинів тощо. Те, що ці установи  не брали участь у страйку, сприймається однозначно. Це ознака реального ставлення . Друге, з цього випливає, що опозиційні осередки,  освоївши величезні бюджети  на будівництво партій, не створила осередків на буковинських підприємствах і взагалі поза власними знайомими. І їх взагалі це не цікавить.  Труд облагораживает. Але кому воно треба?  

Ну і третє, цікаво, як ведеться  бізнес на підприємствах, чиї господарі рвуться до європейських цінностей? Зараз громадськість бодай хоч якось долучилася до керування, принаймні, проявляє більшу активність. І цікаво було б перевірити, які соціальні гарантії  мають працівники на підприємствах опозиції. Навіщо дертися на чужі підприємства, коли можна просто розпочати із своїх.. Хтось дорікне, що опозиціонери ж не вбивали нікого. Так можна вбивати щоденно, якраз цією відсутністю прав на гідне життя, яке хоч-не-хоч пов’язане із грошима та їх розподілом. І це чи не головна проблема України, а не липові патріотичні верески. Цю проблему хтось збирається вирішити? Хоч натяк на це десь був.  В якій програмі? 

Чи  дотримуються самі опозиційні політики бодай тих смішних стандартів закладених в українському законодавстві? За що і як сплачують підприємці на ринках, які належать людям, які  «борються» із злочинною пандою

 Дуже важко зрозуміти революційну громадськість: прагнути революції і  розпочати не із себе, а з інших. Прагнути права на вільну критику і  дуже важко сприймати її у свій адрес. І це не тимчасово. Кращих часів для критики не буде, повірте. Щодо удаваної доброти реєстрових опозиціонерів, варто усвідомлювати, що це люди, які звикли зтирати усе, що заважає, на порохи(як  і їхні помічники, які завжди знайдуть пояснення, чому так треба) Сентиментів у них буде може менше, аніж у Януковича.

Опозиція до безглуздості –  реальне гасло для революціонера в Україні. Це може й не впливати на політичну позицію. Просто варто памятати. Спонукати курвів до реального труду, як заповів товариш Ленін. Іншого завдання у країни нема. І виконувати його треба із душею і самовіддачею. 

 автор: Сергій Воронцов

Коментарі
  • Хорошо написано, по сути правда, только все равно не надо в такой некорректной форме давать сравнение

  • Написане варте ПОВАГИ! Буковинським ЗМІ треба вчитись подавати реалії життя.

  • Дійсно, чому підприємці не покажуть , чого вони досягли на своїх підприємствах , як там захищені
    права робітників , які заробітки. Зважаючи на їх
    досягнення, ми повіримо, що вони зроблять лад
    в країні, а страйкувати і тріпатися і дурак може.
    Поки що ми бачимо, що вони зробили лад в
    своїй кишені. І нічого тут нема такого, щоб вони
    хоча 6 місяців пішли і поробили і жили на нашу
    заплатню. Нічого некоректного в порівнянні не бачу,
    це просто назва дрєвнєйшей професії.

  • Сором! Сьогодні, 13 лютого, опозиція зібрала на спланований страйк біля ста чоловік. Це враховуючи депутатів різного рівня та їх помічників, секретарок та декілька десятків одурених мешканців і звичайно журналістів.
    Уявіть собі, до того, як Мунтян очолив “Батьківщину” в Чернівецькій області, партія налічувала 17224 чоловіка, а Фронт змін біля трьох тисяч. Збиралися багатотисячні мітинги.
    Масове виключення партійців під гаслом “чистка”, привела до того, що в партії залишилися бабтисти та ті, які по своєму інтелекту сприймають Мунтяна як лідера. Під чистку потрапила і значна кількість депутатів різного рівня, які не сприймали нове керівництво та ті, що відверто виступили та усунули від посади колишнього мера. Саме цей «костяк» створював БЮТ і значну кількість партійців долучили саме вони. Мунтян ні чим не цурався, за гроші, виключив з партії патріотів, та ще за допомогою ЗМІ клеймував їх «тушками». Також за допомоги Турчинова та грошей Ринжука (за наші гроші, які у нас вкрали) просунули саме Федорука до Верховної зради! Саме Мунтян справжня тушка, який продав усю громаду і співпрацює з Папіевим, зрадивши МАЙДАН! Саме він працює на два табори. Саме він упир на тілі опозиції!

    Зараз інтереси Федорука, Бурбака і Мунтяна співпали як ніколи, – одні бажають очолити область, інші повернутися до Ратуші, аби далі грабувати, впливати, керувати!
    Дорогі земляки! Відкрийте будь ласка очі!!!

  • Пробачте за відвертість, але такої херні як плів сьогодні Бурбак і Мунтян я ще ніколи не чув. Якщо Бурбак хоча б не плутає відмінки і закінчення в словах, то Мунтян таке враження, що розмовляє ніби під впливом якихось заборонених речовин. Маячня Кобевка заслуговувала на те щоб бути включеною у підручник з психіатрії для вищих учбових медичних закладів , в якості взірцевої симптоматики для визначення білої гарячки.

    До речі, вся так звана опозиційна еліта кучкувалася обабіч мітингу та легенько посмоктувала цигарочки з фільтром, то і діло шкірячись як пес до грісу. Проте участі у страйку не брали. Незрозумілим залишається загадкове зникнення Каспрука, напевне він десь там де і “Мессія” всіх Чернівчан Федорук.

    Бравий солдат Вадік Пелех чомусь був без каски, але відпрацьовував як завжди на 5, до речі от кого не перевиховати жодним засланням у Путилу – такі курви перевихованню не підлягають.

  • Наш президент і так і сяк – і амністію , і Яценюка
    прем,єром і роботу в уряді -а вони не згодні і все.
    Знають, що імпотенти в політиці, управлінні, економіці
    і бояться це показати народу.
    Хочуть самі без жодного контролю дістатися до
    корита, розпродати , розікрасти і змитись за кордон.

  • Все такие умные вы только пиздеть умеете. Как скоты двери поламали в адмистрации так ремонтируйте, пережили столько режимов а при тупых лохах сломали…………
    Щодо буковинських зми пидарасы……….

  • Статейка в точку про бурбачков……..Вы, дурачки,страйкуйте,а мы в ето время бабло будем косить.

  • Якщо люди дурачки, чому би бурбачкам не
    викорастити це і не зрубить бабло. Чого люди
    туди ходять, як вівці? Зібрав навтоп і пішов
    вибивати пільги для себе.

  • Развалили предприятия Как раз оппозиционеры.Бурбаки приложились к Гравитону и КМТ Калинка. Колимиец Удар к тому чтобы перевести налоги от” ПАКО” в офшоры. Очень прошу журналистов сайта, опубликуйте фото домов опозиции.А также фото транспортных средств.оппозиция должна быть бедной и голодной. А если она не такова, то это не опоозиция.

  • ” Бурбаки приложились к Гравитону” – а наші діти
    мають блукати по заграницям , заробляючи на хліб,
    а батьки одинокі .

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини