МВС пояснило, чому не реагує на списки зниклих від «Євромайдан SOS»

13.02.2014

Про це повідомила львівська інформаційна агенція ЗІК із посиланням на
прес-службу МВС України, де було зазначено:

Станом на 12 лютого 2014 року в опублікованих на сайті «Євромайдан SOS» списках повідомлено про 66 осіб, які начебто пішли на Євромайдан і не повернулися додому.

Прес-служба повідомляє, що органами міліції була проведена «титанічна» робота, за результатами якої встановлено, що викладена в мережі інформація не відповідає дійсності. Автори списку включають до нього неперевірені відомості, отримані з телефонних повідомлень громадян, які втратили зв’язок з родичами та безпідставно вважають, що вони можуть бути на Майдані.

І незважаючи на це, йдеться у прес-релізі, підрозділами столичної міліції перевіряються всі викладені в Інтернет факти про безвісти зниклих осіб, більшість з яких (43 особи) знайдено рідними. Хтось із них загубив мобільний телефон і не зміг вийти на зв’язок, у когось акумулятор розрядився.

Також встановлено, що частина осіб, зазначених у списках, насправді розшукуються правоохоронними органами України за вчинення того чи іншого правопорушення. Дехто наразі перебуває під вартою за скоєння злочину, – заявляють у МВС.

І лише три заяви про зникнення осіб, що містяться у цьому списку, офіційно надійшли до столичної міліції. І то їхні родичі не пов’язують зникнення з масовими акціями у центрі Києва – йдеться у повідомленні МВС.

Коментарі
  • Сором! Сьогодні , 13 лютого, опозиція зібрала на спланований страйк біля ста чоловік. Це враховуючи депутатів різного рівня та їх помічників, секретарок та декілька десятків одурених мешканців і звичайно журналістів.
    Уявіть собі, до того, як Мунтян очолив “Батьківщину” в Чернівецькій області, партія налічувала 17224 чоловіка, а Фронт змін біля трьох тисяч. Збиралися багатотисячні мітинги.
    Масове виключення партійців під гаслом “чистка”, привела до того, що в партії залишилися бабтисти та ті, які по своєму інтелекту сприймають Мунтяна як лідера. Під чистку потрапила і значна кількість депутатів різного рівня, які не сприймали нове керівництво та ті, що відверто виступили та усунули від посади колишнього мера. Саме цей «костяк» створював БЮТ і значну кількість партійців долучили саме вони. Мунтян ні чим не цурався, за гроші, виключив з партії патріотів, та ще за допомогою ЗМІ клеймував їх «тушками». Також за допомоги Турчинова та грошей Ринжука (за наші гроші, які у нас вкрали) просунули саме Федорука до Верховної зради! Саме Мунтян справжня тушка, який продав усю громаду і співпрацює з Папіевим, зрадивши МАЙДАН! Саме він працює на два табори. Саме він упир на тілі опозиції!

    Зараз інтереси Федорука, Бурбака і Мунтяна співпали як ніколи, – одні бажають очолити область, інші повернутися до Ратуші, аби далі грабувати, впливати, керувати!
    Дорогі земляки! Відкрийте будь ласка очі!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини