Буковинський державний медичний університет посів 1-е місце серед вищих медичних навчальних закладів України – дані рейтингу «Webometrics Ranking of World’s»

13.02.2014

indexЩорічно в лютому оприлюднюється міжнародний рейтинг університетів – «Webometrics Ranking of World’s Universities» та «World Universities Web Ranking», які визначають місця вищих навчальних закладів світу за показником їх Інтернет-присутності, інформує прес-служба Буковинського державного медичного університету. За даними рейтингу «Webometrics Ranking of World’s» Universities Буковинський державний медичний університет посів 1-е місце серед вищих медичних навчальних закладів України та 12-те місце серед усіх вишів України, які увійшли до бази рейтингу у 2014 році.

У порівнянні з результатами попереднього рейтингу університет піднявся більше ніж на 4200 пунктів і увійшов у ТОП-3000 ВНЗ світу.

У іншому рейтингу «World Universities Web Ranking» БДМУ увійшов до десятки вишів-лідерів України, посівши 8-місце, і також випередив усі вітчизняні вищі медичні навчальні заклади. Цей рейтинг побудований на алгоритмі, що охоплює три неупереджених та незалежних веб-показники в декількох різних пошукових системах – Google Page Rank, Alexa Traffic Rank, Majestic Seo.

Довідково: Webometrics Ranking of World’s Universities – один з найбільш авторитетних рейтингів у міжнародному освітньому середовищі, який ґрунтується на аналізі офіційних веб-сайтів навчальних закладів. Розробниками рейтингу враховується кількість проіндексованих пошуковими системами сторінок сайту вищого навчального закладу, зовнішні посилання на нього, цитованість ресурсу, а також кількість завантажених на сайт файлів, тобто змістовна та інформаційна активність сайту навчального закладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини