Хто страйкує, хто банкує. На Буковині створили страйком

12.02.2014

 

У Чернівцях презентували ще одну революційну структуру – обласний страйковий комітет. Винахід звісно, що не буковинській. Організація є всього лише підрозділом Всеукраїнського страйкому. Координатором обласного страйкому став невтомний автомайданівець та блокувальник міської ради Олексій Коломієць.

21

Коломієць – багатий дядько. Але потребує інвестицій від бідних

За його словами, основна мета страйкому організація потужного всеукраїнського страйку на знак протесту проти дій режиму Януковича, вимога відставки Президента та Верховної Ради, притягнення до відповідальності силовиків, тощо.Страйк на думку Коломійця має показати, що люди не тільки на Майданах, а й на робочих місцях вимагають відповідальності влади.Таким чином псевдореволюціонери роблять все, щоб знизити власний рейтинг. Зрозуміло, що не роботодавці, ані  працівники навіряд чи зустрінуть з ентузіазмом пропозиції Коломійця проторувати йому шлях до влади(де він вже був) і заодно позбавити себе грошей. Це з точки зору здорового глузду.

Однак, завтра, у четвер, з 11:00 до 12:00 (чому не в обідню перерву?))))за словами страйкому відбудеться попереджувальний страйк.  Подамо ідею: у студентів в цей час велика перерва. Коломієць закуликав усі підприємства, заклади торгівлі, комерційні офіси на цей час припинити роботу, а небайдужим ще й прийти на Центральну площу. Задамо питання: по-перше, кого може налякати подібний одногодинний страйк? І, по-друге, хто погодиться на більше?

Щоправда, не покидало відчуття, що страйком цей у більшій мірі віртуальний. І ні координатор, ні присутні на прес-конференції члени страйкому Юрій Скорейко, Степан Тарновецький та Олена Калмикова не змогли його розвіяти. Боже, знали б працівники, які всерйоз поставилися до цих закликів, за кого вони страйкують. Але це таке…

Страйкомовці так і не змогли відповісти з якими підприємствами та підприємцями вже провели переговори про участь у страйку. Виявилося, що з студентськими організаціями (які, власне і започаткували Євромайдан, який переріс у те, що ми нині бачимо) взагалі ніхто не контактував. Ба більше, страйком навіть не налагодив випуск листівок з оголошенням про страйк. Щоправда, Коломієць пообіцяв, що на радіо мають крутити роліки. 

Одним словом, складається враження, що головною метою було щось створити на папері та відчитатися перед Києвом і засвоїти бюджет через радіороліки. Страйком банкує?

 А далі якось воно буде.

 Автор: Захар Подкидишев

  

Коментарі
  • Ну что ж, “стайком” должен быть благодарен вашему сайту за распространение информации о планируемой стачке.))))))))
    Вы указали, что стачка планируется на среду, но какого числа, не уточнили.
    Кроме того, считаю, что в статье передёрнут смысл, сначала вы пишете, что стачка “…проти дій режиму Януковича…”, а потом, ниже “…знали б працівники… за кого вони страйкують” .
    Так стайкують ПРОТИВ Януковича или ЗА оппозицию? Вы играете со смыслами.
    На мой взгляд, корректнее было бы написать “…знали б працівники… з КИМ вони страйкують.”

  • Елене. В чомусь погоджуємося))) Але, це страйк – за опозицію. Все ж. Тому що вона його очолює. А не представники підприємств, громадських організації тощо. Важко цього не побачити. Опозиція має з цього політичні дивіденди. І ще багато чого… І вона таким чином готується до виборів, як до змагання майданів, до речі. Це тренінг.

  • Кстати, ещё одна дезинформация вашего сайта:
    на других ресурсах пишут, что “страйк” будет завтра, в четверг, 13 февраля!

    • Да, Елена, Це не дезінформація. Це гірше. Це помилка. На жаль, слово “завтра” кожен сприймає по-своєму. Вдячні за те, що поправили. Оргвисновки зроблено

  • Я в пятница не мАгу страйковать – Ден влюбленных. нада денги зарабатыват!

  • Лучше деньги зарабатывать, чем дурью маяться.
    МИЛЛИОН, МИЛЛИОН АЛЫХ РОЗ….

  • так я пад ПАКО приду с Розами страйковат! Буду прадават Роза страйкарам! Хачу такой класний Джип как у этага морда на фатаграфиа Каламиэц

  • Вот и посмотрим какой авторитет у этих оппозиционеров, каких коммерсантов, бизнесменов и производителей им удалось переубедить!

    Все, кто знает этих проходимцев ни когда не придут, потому, что знают, что это обыкновенные карьеристы, которых оторвали от корыта!

    А Коломиец уже один раз показал свое лицо – ради собственных амбиций подставил детей, толкнув их на нарушение закона! Сам же спрятался за удостоверением помощника депутата ВР, прятался от правосудия и лил крокодильи слезы. Эти акции ему нужны только для того, чтобы отчитаться за огромные деньги, которые ему выделили. Пусть расскажет, как в 2003-2008 годах вместе с Федоруком отмывал миллионы бюджетных денег и как получал помещения за копейки, как, путем аферы избавился от своих партнеров по бизнесу, как довел отца двух детей до самоубийства, как завозил в Черновцы сотни фур “левого” алкоголя!? Список “как” можно продолжать и продолжать …

  • Дефіс – Бурштейна, красноармейский ринок – Кавули, Чичери – Дриня, множество фирм – Бурбаков, затишок – Федорука, роксолана – Ванзуряка, и тд

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи