За інформацію щодо вбивць Вербицького і Сеника дають $100 тис., – депутат Львівської міської Ради

06.02.2014

Громадська організація «Українська галицька асамблея» зі своїми партнерами обіцяє винагороду у розмірі 100 тис. доларів за інформацію, яка допоможе знайти і засудити вбивць галичан Юрія Вербицього і Романа Сеника.

Про це на сесії ЛМР 6 лютого повідомив депутат Богдан Панкевич. Він зазначив, що його уповноважили оголосити цю інформацію.

«Фонд дуже серйозний – 100 тис. доларів», – сказав Панкевич.

«Винагорода за достовірну та незаперечну інформацію, що дозволить тепер чи в майбутньому притягнути до кримінальної відповідальності виконавців вбивства становить 100 000 доларів. Сума винагороди за будь-яку іншу інформацію, зокрема, про осіб, що були зобов’язані й могли перешкодити вчиненню злочину чи причетні до переховування злочинців, або не повідомили органам влади про злочин що готується чи вже вчинений, підлягає обговоренню в залежності від важливості інформації», – зазначає ГО «Українська галицька асамблея».

Контакти ГО «Українська галицька асамблея» 0687711670, 0630760857 (з 9.00 до 18.00). Також можна знайти сторінку організації у соцмережі Фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини