Сесія обласної ради прийняла бюджет на 2014 рік

06.02.2014

imagesСьогодні відбулася 22-а позачергова сесія Чернівецької обласної ради. Під час засідання депутати проголосували за такі питання:

1.     Про звернення депутатів Чернівецької обласної ради VІ скликання до жителів області щодо суспільно-політичної ситуації в Україні.

2.     Про звернення депутатів Чернівецької обласної ради VI скликання до Верховної Ради України щодо повернення до парламентсько-президентської форми правління в Україні.

3.     Про внесення змін до штатного розпису Чернівецької обласної ради шляхом введення посади Першого заступника голови обласної ради.

4.     Про обласний бюджет на 2014 рік. Доходна частина цьогорічного обласного бюджету складає в 2380,3 млн. гривень, видаткова частина становить 2379,7 млн. гривень, для надання кредитів передбачено 0,6 млн. гривень.

У порівнянні з 2013 роком показники обласного бюджету зросли на 18,1 відсотка, зокрема по освіті – на 8,7 відсотка, охороні здоров’я – на 8,2 відсотка, соціальному захисту населення – на 27,2 відсотка та культурі – на 9,1 відсотка.

5-те питання – “Про визнання Народної Ради України як колегіального органу, уповноваженого представляти інтереси народу України” відправили на доопрацювання.

6-те питання “Про звернення депутатів Чернівецької обласної ради до Міністерства юстиції України щодо заборони діяльності на території області Комуністичної партії України” не було ухвалено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини