ТОП-7 кращих сніданків для імунітету

05.02.2014

img (1)Якщо ви хочете уникнути застуди та грипу в холодну пору року, візьміть на замітку, які сніданки сприятимуть підвищенню імунітету.

фруктовий салат

Щоб залишатися здоровою, важливо їсти їжу, багату на вітамін С. Славляться змістом цього корисного вітаміну цитрусові. Але такі фрукти, як папайя і ківі також слід включати у свої салати, оскільки цього важливого вітаміну в них навіть більше.

Яєчня

У холодну пору року дні стають коротшими і багато хто страждає від нестачі вітаміну D, який допомагає знизити ризик розвитку застуди і прискорює відновлення тих, хто вже захворів.

Як повідомляють фахівці, що в яєчному жовтку міститься 37 МО вітаміну D, що складає близько 6 відсотків нашого щоденного рекомендованого споживання. Саме з цієї причини час від часу слід готувати собі на сніданок яєчню.

Йогурт з додаванням зародків пшениці

Щоб залишатися здоровою всю зиму тобі також необхідний цинк. Один з найбагатших джерел мінералу  зародки пшениці. Так, в 30 г міститься більше 3 мг цинку, майже чверть повсякденного рекомендованого споживання.

Бутерброд з лососем

Лосось є відмінним вибором для тих, хто бажає отримати вітамін D. Один або два бутерброда з цільнозерновим хлібом, скибочками копченого лосося і шматочками сиру – відмінний варіант легкого сніданку.

Омлет з червоним перцем

Не тільки фрукти хороший джерело вітаміну С. У чашці нарізаного червоного солодкого перцю міститься 190 мг цього вітаміну матеріалу – в два рази більше, ніж в апельсині.

Гранола з гарбузовим насінням

Всього 30 г гарбузового насіння міститься близько 3 мг цинку. Це майже 20 відсотків повсякденного рекомендованого споживання. Спробуй додавати гарбузове насіння в гранола, йогурт або кашу.

зелений чай

Цей зігріваючий напій містить антиоксиданти, зокрема EGCG, які допомагають боротися з вірусами, збільшуючи в організмі кількість «регуляторних Т-клітин», маркера функціонування сильної імунної системи.парою з посуду, пише zdorovia.com.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи