Руслана Лижичко увійшла в рейтинг Forbes Woman

05.02.2014

Щоправда, воістину за критеріями цього рейтингу краще розумієш, що таке західна преса. І не так смієшся над українською. Отже, новина:

Співачка Руслана Лижичко потрапила до рейтингу найвпливовіших жінок світу за версією журналу Forbes Woman. 220px-Ruslana_in_Kiev

Прізвище Руслани розміщене на п’ятій сходинці, але упорядники рейтингу підкреслили, що не роздавали жодних місць своїм героїням, а лише розмістили їх прізвища у алфавітному порядку.

Про це повідомляє сайт видання, УП.Життя.

“Переможниця “Євробачення – 2004 ” співачка Руслана цього року стала головною опозиційною героїнею Майдану. За жваве протистояння Беркуту, волонтерську діяльність і багатогодинні допити в міліції вона удостоїлася ордена за “інтелектуальну відвагу”.

Руслана навіть обіцяла прилюдно спалити себе в знак протесту. “Я вам чесно скажу, я себе спалю на цьому Майдані, якщо не відбудуться зміни”, – заявила співачка мітингувальникам.
Руслана вимагала відставки чинної влади для того, щоб в України з’явилася можливість інтегруватися в Європу”, – так проаргументували автори рейтингу вибір Руслани.
Лідером рейтингу найвпливовіших жінок світу стала “залізна леді” Євросоюзу та перша жінка в історії на посаді канцлера Німеччини – Ангела Меркель.

В ” десятку” також увійшли актриса Анжеліна Джолі, яка в минулому році добровільно видалила собі обидві молочні залози, дружина британського принца Кейт Міддлтон, яка народила спадкоємця престолу Британії, та колишня дружина президента Путіна.

Ангела Меркель (59, Німеччина) – канцлер Німеччини

Мері Барра (51, ​​США) – гендиректор General Motors

Анджеліна Джолі (38, США) – актриса і режисер

Джанет Йеллен (67, США) – голова ФРС США

Руслана Лижичко (40, Україна) – співачка, переможниця “Євробачення 2004 “, героїня ” Евромайдана ”

Кейт Міддлтон (31, Великобританія – дружина герцога Кембріджського Вільяма

Елена Мізуліна (59, Росія) – депутат Держдуми

Світлана Миронюк (46, Росія) – останній головний редактор РІА Новини

Ельвіра Набіулліна (50, Росія) – голова Центробанку Росії

Людмила Путіна (56, Росія) – колишня ” перша леді”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини