ПриватБанк і CONTACT знизили тарифи на перекази до Росії та близького зарубіжжя

05.02.2014

ПриватБанк і система грошових переказів CONTACT оголосили про проведення акції для українських клієнтів, яка дає можливість відправляти грошові перекази в Росію і ще 14 країн ближнього зарубіжжя за спеціальним тарифом – 1% від суми переказу. Як повідомили в банку, за пільговим тарифом можна здійснити переказ у будь-якому відділенні ПриватБанку, а також через Інтернет-банк Приват24.

“Спільна акція ПриватБанку з системою переказів CONTACT дає можливість мільйонам людей, родичі і друзі яких живуть за кордоном, відправляти гроші своїм близьким з мінімальними витратами, – говорить Керівник Бізнесу платежів і переказів ПриватБанку Михайло Рогальський. – Для відправки переказу навіть не потрібно йти в банк – цей сервіс чудово працює у нашому Інтернет-банку Приват24”.

Сьогодні ПриватБанк і CONTACT дозволяють відправити миттєві перекази з України в Росію, Грузію, Азербайджан, Білорусь, Латвію, Литву, Казахстан і ще ряд країн СНД і далекого зарубіжжя. Надіслати перекази можна як готівкою через відділення банку, так і з карти – у відділенні або через Інтернет. Отримати перекази CONTACT можна в будь-якому з 85 000 пунктів обслуговування в більш ніж 100 країнах світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини