Колір “швидкої” в Дубаї залежатиме від стану хворого

05.02.2014

Колір машин “швидкої допомоги” у місті-еміраті Дубай в ОАЕ залежатиме від ступеня тяжкості стану хворого та специфіки необхідної йому допомоги. Як повідомляють іноземні ЗМІ, про це заявили в національному державному Управлінні швидкої медичної допомоги. “Червоний колір машини із зображеним на її корпусі серцем буде повідомляти іншим учасникам автомобільного руху, що “швидка” перевозить пацієнта в критичному або вкрай тяжкому стані, якому потрібна термінова допомога. У цьому випадку інші водії будуть зобов’язані негайно звільнити медичній машині дорогу, оскільки “для пацієнта лік іде на хвилини”, – зазначив виконавчий директор Управління Халіфа Ад-Дараї.

Виконавчий директор додав, що машини рожевого кольору із зображенням матері з дитиною будуть призначені для перевезення вагітних жінок, темно-зелені “швидкі” обладнають для пацієнтів з великою вагою (400 кг і більше), світло-зелені – для пацієнтів з особливими потребами. Блакитний колір призначений для “швидких” загального призначення.

План із запровадження різнокольорових машин швидкої допомоги стане першим у світі. На думку чиновників дубайського Управління швидкої допомоги, він має підвищити якість наданих послуг. Управління також має намір скоротити час прибуття “швидкої” до пацієнта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини