Конфлікт Яценюка і Тимошенко став явним? (наші депутати)(+відео)

05.02.2014

Про це повідомила відоме івано-франківське інформаційне агентство “Фіртка”. Текст:

28-fsagg5 лютого, на засіданні фракції Арсеній Яценюк був позбавлений мандата на переговори з владою щодо врегулювання політичної кризи.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний аналітик Павло Нусс, передає УНН.

«Таким чином, всю повноту партійної влади члени фракції передали топ-менеджеру цієї партії А.Турчинову. Іншими словами, ми спостерігаємо реальний партійний розкол на стару гвардію «Батьківщини» і групу «Фронт змін» А.Яценюка.

Це говорить про те , що незабаром Арсеній Яценюк оголосить не лише про персональний вихід з фракції «Батьківщина» , а й своєї групи. Це призведе до утворення нової парламентської фракції , очолити яку можуть Порошенко і Яценюк», – написав П.Нусс.

“Нагадаю. Сьогодні в першій половині дня на засіданні фракції Батьківщина адвокат Ю.Тимошенко зачитав директиву Юлії Тимошенко своїй фракції про необхідність припинити будь-які переговори з владою, також про неприпустимість конституційної реформи (повернення її до редакції 2004) і про підготовку до дострокових президентських виборів. Фактично, лідеркою було поставлене завдання продовжити ескалацію політичного протистояння. Багато хто, і я в тому числі вбачаю в цьому виконання спец-завдання Путіна та Кремля.

В мене склалося таке враження, що лист до фракції написаний Тимошенко рукою Путіна, адже її “план дій” – темник кремля. Саме цей сценарії задовольнить ВВП тоді, коли політична криза може дуже скоро завершитися позитивними для України та ЄС кроками. Формування антикризового коаліційного уряду на чолі з Порошенко, стабілізаційний кошт від ЄС та США на $15 млрд, підписання Угоди про Асоціацію.
Визнайте, Юлія Тимошенко сьогодні висловилась проти цього.
П.С.
Лист під грифом “Секретно”. За вказівкою Ю.Тимошенко, його зміст не має потрапити до преси.”, – вважає Павло Нусс.

Вчора також з’явилася інформація про те, що переговори з Віктором Януковичем разом з Віталієм Кличком вів і Олександр Турчинов, що підтверджує подану інформацію.

Від ЧТ. Звісно, є в цьому повідомленні легкий аромат технологій, але… якраз це і може бути останнім дном валізи.   Додаємо від себе  відео, про те, що у політиці немає вічної дружби, а є вічні інтереси. Спеціально, для натхненних політичних  вболівальників

Здається, у Тимошенко був привід образитися на Яценюка. Чого тільки не вимагав наш іменитий земляк від Януковича, крім одного))) Принаймні на цьому він не наполягав

Коментарі
  • Искуственное объединение Фронта ЗМИН и Батькивщины Для захвата власти стало роковым. Объединение напоминает аборт в ходу : плод слабожизнеспособен, присутствует конфликт по группе крови, гинекологи безсильны. Этого следовало ожидать… Об этом вскользь говорил Нардеп Бурбак, когда речь шла о возрождении Фронта ЗМИН. Да осталась структура и люди , и кстати свои поклонники. Но кто теперь поверит в лозунг “Зміни майбутнє”. Теперь уже появилась новая сила Майдан. Новые кумиры из числа митингующих. На них будет опираться в будующих выборах Тимошенко (как у каждой женщины сильная интуиция).Ждем возрождения Фронта ЗМИН БЕЗ ЯЦЕНЮКА КАСПРУКА И БУРБАКОВ!

    • “возрождения Фронта ЗМИН БЕЗ ЯЦЕНЮКА КАСПРУКА И БУРБАКОВ!” Простите,а с кем тогда ?

  • Ганьба цим “опозиціанерам”!

    бурбаку – ГАНЬБА!
    мунтяну-ГАНЬБА!
    салогору-ГАНЬБА!
    мельничуку-ГАНЬБА!
    сорофінчану-ГАНЬБА!

    І всій цій зграї – ГАНЬБА! ГАНЬБА! ГАНЬБА!

    Ні які вони не ОПОЗИЦІАНЕРИ! НІКЧЕМИ! ПРИСТАСУВАНЦІ!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини