Депутат Калмикова записала чернівецьких «качків» тітушками

04.02.2014

З огляду на те, що депутат міськради ( ВО Свобода) є вчителем у музичній школі, такий підхід не дивує. Все що не грає на арфі – потенційно небезпечне. У вчителів музичних шкіл   може бути такий погляд, Але не у депутатів. 

Складається враження, що деякі депутати ходять на сесії міської ради не для того, щоб прийти участь в обговоренні питань та голосувати за певні рішення, а для того, щоб за допомогою екранів телевізорів нагадати пересічним виборцям про своє існування. А як нагадати, це вже від натхнення залежить. І не важливо, що ти говориш, і що тебе ніхто не слухає. Головне, ти ж на трибуні.У цьому плані, як завжди, попереду всієї планети екзальтована депутат від «Свободи» Олена Калмикова.

На минулій сесії депутат Калмикова висловила незадовлення, що у чернівецьких качалках качаються «качки». Вона підозрює їх у контрреволюційних настроях. Так вперше була встановлена залежність розміру біцепсів від політичної орієнтації.  Цьому передувала революційна промова. Яка спочатку ніби здавалася майже логічною. Але

 

Ця фраза викликала захоплений  сміх у залі. Бо де цим людям тренувати свої м’язи, як не у атлетичних клубах чи тренажерних залах (качалках). Це, по-перше.  По-друге, де “закатовані ” страшними “качками” у Чернівецькій області.  Хіба що качками. По-третє, а хто, як не «качкі» повинні відвідувати качалки?  Щодо зауваження  Калмикової про те, що качкі звідкись завезені. Чернівецьких, здається, більш ніж достатньо. У місті атлетична гімнастика у пошані, і ті люди одне одного знають. Кожен з них притримується власних політичних поглядів, незалежно від маси штанги, яку може штовхнути. Скоро революційність будуть визначати не тільки за розміром мускулатури, але за поглядом та інтонацією. Відвідувачі атлетичних клубів, до речі – це постійне коло. І нашестя чужих одразу було б помічено… не Калмиковою, яка мабуть частіше відвідує  ринок. Ну, звісно ж ринок. А де ж ще взяти мудрі думки для піару. 

 Підготував Захар Подкидишев     

Коментарі
  • Видео повергло в тихую истерику)))))))))) Давно я так не смеялась.))))))))
    Видео надо было назвать “Качалкой по качку”.
    Думаю, Калмыкова сама не поняла всей “глубины” того, что она сморозила.

  • Это было бы смешно,если б не было так грустно.
    К сожалению, в партию “Свобода” в Черновцах собрался один сброд. Можно даже сказать жестче – собралось отребье. Калмыкова не одинока. Там точно такая же Кривич. Еще бы добавить туда для полного счастья подружку по интересам Козлову, и будет абсолютная гармония.
    …Вообще, абсолютно серьезно таких депутатов нужно изгонять с позором из рады. Им там не место.
    Ну не могут тупые, алчные, психически нездоровые люди решать серьезные общественные вопросы. Ну сколько можно это смотреть и слушать?…Что не сессия, то цирк. Как не Калмыкова, так Козлова..Как не Козлова,так третья подруга Кривич…
    Запретить эту партию как можно скорее. А цирк клоунессы смогут себе устраивать где угодно.

  • Во Львове ,Франковске туда хоть иногда идейные лезут, а у нас одни аферисты и умалишенные. Пинками гнать из рады.Пусть работать идут. Метлу в руки подметать улицы!
    Еще закидать помидорами и тухлыми яйцами.

  • Калмыкова за что бы не бралась ничего не доводит до конца. Улица Гонты организовала ходу и демонстрацию, перегородили движение. А толку? Вмешалася в процесс лишения родительских прав в семье алкоголиков не на пользу детей. Верещала как ненормальная:” не трогайте детей” А в квартире грязь, антисанитария, алкоголизм. Наверное это ее видение счастья ? Ничего удивительного посмотрите на облик этой дамы! Не говорю уже о личном….

  • Повністю вижила з розуму, самій треба трохи в голову накачати щоб не несла таку пургу.

  • Перепрошую за вислів, але дура це мягко сказано. Мабуть це не лікується! Дивлячись на таких представників Свободи у чернівецькій міській раді, – необхідно терміново заборонити партію Свобода на теренах нашої області!

  • До чого тут качки, мабудь з будуна щось наснилось. Самі засилають бойовиків по областях, а тепер коли не виходить нічого то вині “качки”. БРЕД.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи